Af - 28/07-15 13:54

Tag testen: Hvilken celebrity ligner du mest?Tag testen: Hvilken celebrity ligner du mest?

Har du en krop som Nikolaj Coster-Waldau eller måske en figur, der ligner Kim Kardashians? Prøv Fitbay's 'Celebrity Body Quiz' her.

Bildstrecke im Grossformat »

De fleste af os drømmer nok om at have en krop som en kendis, og nu kan du finde ud af, hvor tæt du rent faktisk er på at have en.

Herunder kan du prøve en lille test, hvor du kan se, hvilken kendis-krop der minder mest om din egen. I galleriet øverst kan du se en lille guide til, hvordan testen fungerer.

Virker testen ikke, kan du prøve den på Fitbay's hjemmeside.

Galleri: Disse kendisser medvirkede ikke som dem selv i Klovn
Galleri: Disse kendisser medvirkede ikke som dem selv i Klovn

'Celebrity Body Quizzen'er lavet af Fitbay, der er en tjeneste, som fungerer ved, at brugerne kan finde tøj, der rent faktisk passer, ved at sammenligne garderober med andre brugere, der har samme kropstype.

'Vi lavede quizzen ved at samle kropsinformation på næsten 400 internationale celebrities og bruge samme algoritme som på Fitbay, når vi matcher mennesker i hele verdenen, som har præcis samme kropstype,' skriver Fitbay's marketingschef og medstifter, Philip Wylonis, i en mail til metroxpress.

Det betyder, at quizzen sammenligner din højde, vægt, kropstype og længden på din overkrop og arme med berømthedernes oplysninger.

Er du for eksempel en 170 centimeter høj kvinde, der vejer 60 kilo og har en timeglasformet krop med lange arme og en almindelig overkrop, så passer du 88 procent sammen med Kylie Jenner, der dermed er dit kendiskrop-match.

TV: Ny Netflix-serie proppet med store navne
TV: Ny Netflix-serie proppet med store navne

Philip Wylonis fortæller, at quizzen er blevet utroligt populær, blandt andet fordi den mandag blev bragt i Daily Mail, og frem til tirsdag formiddag har den spyttet to svar ud i sekundet.

Quizzen skal selvfølgelig bruges til at sprede budskabet om Fitbay og skaffe nye brugere, men der er også en anden grund til, at de har givet os muligheden for at sammenligne vores krop med de kendtes.

'Kendisser bliver ofte ophøjet så meget af samfundet, at man nærmest glemmer at de også er menneskelige. Men hvis selvtilliden ikke er helt i top, kan det være rigtig sundt at minde os alle om, at disse “wonder-women” er præcis ligesom alle os andre,' lyder det fra Philip Wylonis.

Du kan se mere om Fitbay og tilmelde dig på deres hjemmeside ved at klikke her.

GALLERI: 17-årig giver liv til sine tegninger med ting fra hverdagen
GALLERI: 17-årig giver liv til sine tegninger med ting fra hverdagen

Du kan se en video om Fitbay her:

Test dig selv: Så lidt skal du spise for at tabe dig
Test dig selv: Så lidt skal du spise for at tabe digLÆS OGSÅ: TV: Genialt Carlsberg-stunt er indbegrebet af god stil

LÆS OGSÅ: Drengene mod pigerne: Hvem piver mest over smerte?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Betjent skulle fortælle mand, at hans...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Eriksen og rygterne om Real Madrid og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx