Af David Andersen - 23/09-17 09:34

Nej, det er ikke photoshop - sådan ser Kanye West ud nuNej, det er ikke photoshop - sådan ser Kanye West ud nu

Nye billeder af Kanye West viser ham i en noget andet figur, end vi er vante til: Han har fået 'dad bod'.

storybild

Kanye West i 2012. (Billede: JUSTIN LANE)

Rap-ikonet Kanye West er ikke blot kendt og elsket for sin musik, men har gennem længere tid været et stilikon og har blandt andet stor succes med sit Yeezy-samarbejde med Adidas.

Men de seneste billeder, som floerer af rapperen leder ikke ligefrem tankerne hen på den røde løber. De viser nemlig en meget afslappet Kanye West, der har lagt sig ud og fået en såkaldt 'dad bod' - altså en velpostret krop, som især er tung på maven.

Billederne er (naturligvis) gået viralt på Twitter, hvor der som sædvanligt gøres nar og udøves body shamning til den helt store guldmedalje.

Men for ægte fans af den indflydelsesrige musiker er billederne også et glædeligt sundhedstegn hos en mand, der gennem 10 år har været plaget af psykiske problemer og personlige tragedier.

I 2008 døde Wests elskede mor, og han var efterfølgende indlagt med depression og paranoia. De senere år har også budt på grund til bekymring. Først blev hans kone, Kim Kardashian, udsat for et voldsomt, væbnet røveri i Paris, og efterfølgende var han endnu en gang indlagt - den eksakte årsag til det vides ikke, men ifølge amerikanske sladderblade havde han igen psykiske problemer.

Som en fan skriver på Twitter om det nye billede: 'Jeg er bare glad for at se ham smile for en gangs skyld'.

Kommentaren er også en henvisning til den stående joke om, at Kanye West aldrig smiler - og hvis han gør, ser han nærmest ud til at skamme sig bagefter.

Kanye West (og Kim K.) i august 2016:

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Andreas Christensen scorede...
bt.dk
Åh nej: Sibirisk kulde på vej - her...
bt.dk
Soldat faldt om før prins Henriks...
bt.dk
Dansk sportsstjerne gør uventet...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx