22/08-17 22:07

Tv-værtinde løfter sløret for sønnens navnTv-værtinde løfter sløret for sønnens navn

Søndag fik forretningskvinde og tv-vært Andrea Elisabeth Rudolph og sportskommentator Claus Møller Jakobsen døbt parrets andet fælles barn i Frederiksberg Kirke.

storybild

Andrea Elisabeth Rudolph. (Billede: Kasper Palsnov)

- Det stolte hold omkring gårsdagens hovedperson - min elskede, elskede Arthur Elias Møller Rudolph, skriver Andrea Elisabeth Rudolph til et billede af drengen ved alteret i kirken i et opslag på Instagram.


Lille Arthur Elias kom til verden i slutningen af marts og er den yngste i en sammenbragt søskendeflok på fem. Hans yngste storebror, Albert Hamilton, deler han dog begge sine forældre med.

Derudover har forretningskvinden datteren Isolde fra et tidligere forhold, mens Claus Møller Jakobsen har to børn fra sit første ægteskab.

Andrea Elisabeth Rudolph og Claus Møller Jakobsen annoncerede den kommende familieforøgelse i september med et billede af den tidligere Vild med dans-værtindes struttende mave.

Tv-værten og den tidligere landsholdsspiller mødte hinanden i 2012. I januar sidste år overraskede de alle, da de giftede sig i anledning af sønnen Alberts dåb.

/ritzau/FOKUS

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx