Af Simon Boas - 19/12-17 21:39

Populær tv-vært misbrugt i Bitcoin-stunt: 'Jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op'Populær tv-vært misbrugt i Bitcoin-stunt: 'Jeg ved ikke, hvad jeg skal stille op'

Nu håber han på en ting.

storybild

Arkivfoto. (Billede: Jeppe Michael Jensen)

Den 48-årige NFL-ekspert og mangeårige vært på tv-programmet 'Vild med dans' er angiveligt blevet misbrugt i en bitcoin-reklame på Facebook.

'Vil bare lige slå fast: Den bitcoin-reklame med mig, som flere har skrevet til mig om, har jeg intet med at gøre og er uden mit samtykke!'

Sådan lyder det i et tweet fra tv-værten Claus Elming tirsdag, efter han har modtaget flere henvendelser fra venner og følgere, der angiveligt har set ham i en reklame for den omtalte kryptovaluta bitcoin på Facebook. I reklamen lyder det blandt andet, at 'tv-personligheden tjener store beløb med Bitcoin,' men hovedpersonen selv har aldrig sagt ja til at medvirke.

»Jeg ved ikke, hvad det går ud på, men jeg blev gjort opmærksom på det via Twitter og Facebook, og jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal stille op med det, eller hvem jeg skal henvende mig til,« siger Claus Elming og tilføjer:

»Jeg har hørt om andre, der er blevet misbrugt på samme måde i andre sammenhænge. Man står lidt på bar bund.«

Af reklamen fremgår det angiveligt, at der er tale om sponsoreret indhold fra Facebook-siden HC Pizzery, hvorfra der bliver linket til en hjemmeside ved navn stolacoffee.com. BT har forsøgt at finde frem til den pågældende Facebook-side, men den er imidlertid ikke til at finde længere.

Hjemmesiden er derimod fortsat tilgængelig, men der fra er Claus Elmings navn tilsyneladende blevet fjernet.

'Tv-personligheden' understreger dog, at han vil gå rettens vej, hvis reklamen skulle dukke op igen på de sociale medier.

»Jeg bliver jo nødt til at finde ud af, hvem det er, og så kunne det være rart at høre fra nogle kloge mennesker eller et advokatfirma, der tidligere har haft succes med den slags,« lyder det.

Se reklamen herunder:

(Billede: Claus Elming)

LÆS OGSÅ: Bitcoin går amok - men denne digitale valuta er steget mere

LÆS OGSÅ: Bitcoin-brag endte med en udramatisk opsplitning

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Disse tre huse koster under 100.000...
bt.dk
Ny bog: Peter Madsen fantaserede om...
bt.dk
Sover du dårligt? Så skal du øve dig...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx