04/05-18 08:49

Legendarisk gameshow får dansk premiereLegendarisk gameshow får dansk premiere

Det vilde japanske gameshow har i flere år haft stor succes i hele verdenen, og nu er turen kommet til Danmark.

storybild

(Billede: Foto: Comedy Central)

Det er 32 år siden, at det første afsnit af 'Takeshi's Castle' løb over de japanske tv-skærme. Siden har det vilde gameshow haft stor succes i flere lande – og nu er turen kommet til Danmark, hvor Comedy Central i aften har premiere på det skøre gameshow. Det skriver kanalen i en pressemeddelelse.

I 'Takeshi's Castle' medvirker 100 håbefulde deltagere, der skal kæmpe sig igennem en lang række af sindssyge forhindringer i håbet om at nå hen og storme et slot. Af udfordringerne kan blandt andet nævnes Armless Food Bonanza, Art Attack og Human Skittles.

Sidstnævnte er en form for menneskelig bowling, hvor keglerne er byttet ud med mennesker. Deltagerne trækker et nummer fra 1-10, og tallet angiver den plads, de skal indtage på bowlingbanen. Plads 1 er forrest, og det er derfor det værste nummer at trække, da udfordringen går ud på, at deltagerne skal undgå at vælte, når en forvokset bowlingkugle bliver kastet imod dem.

LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin

LÆS OGSÅ: Dansk realitystjerne i sorg efter brud fra hemmelig kæreste

Jøden: Programmet er virkelig dumt

I England har komikeren Jonathan Ross kommenteret på programmet med stor succes, og nu skal den danske rapper Michael Mühlebach Christiansen, bedre kendt som Jøden, forsøge at gøre ham kunsten efter. Han skal nemlig kommentere den danske udgave.

Jøden er bedst kendt for sin tykke, østjyske dialekt, sin deltagelse i MC's Fight Night og for hitsinglen 'Gamle dreng', han lavede med kammeraten og kollegaen Jonny Hefty. Han er derfor vant til at bruge sin stemme og til hurtigt at kunne finde på noget at sige – og det er noget, han bestemt får brug for i rollen som kommentator på 'Takeshi's Castle'.

– Det er vildt fedt at være kommentator på 'Takeshi's Castle'. Programmet er virkelig dumt. Nogle af udfordringerne er så vanvittige og urimelige, at selv jeg næsten bliver mundlam, og det sker ellers aldrig nogensinde. Der er fart på, så man må koble hjernen fra og bare lade kommentarerne flyde. Også selvom man hele tiden har lyst til at stoppe og gense situationen, siger Jøden i pressemeddelelsen.

'Takeshi's Castle' har premiere den 2. maj klokken 22:00 på Comedy Central.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe er gravid med fodboldspiller

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt af Reality Portalen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Medier: Weinstein anholdes fredag
bt.dk
Morgan Freeman beskyldt for...
bt.dk
Dansk supermarkedskæmpe sender...
bt.dk
Solgt i hele landet: Spis ikke denne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx