Af Daniel Seistrup - 25/04-18 16:14

Jackson-familien er bekymret: Datter på vej mod seriøs nedsmeltningJackson-familien er bekymret: Datter på vej mod seriøs nedsmeltning

Popkongen Michael Jacksons datter, Paris Jackson, er for alvor på vej ud i tovene, frygter hendes familie.

storybild

20-årige Paris Jackson (Billede: NINA PROMMER)

Det skriver netmediet Page Six.

Da 20-årige Pais Jackoson tilbage i marts måned postede en video på sin Instagram-profil, hvor hun gik langs kanten på en skyskraber, gav det hendes familie flashbacks og dårlige nerver.

Familien sammenligner Paris Jacksons video på Instagram med den episode tilbage i 2002, hvor Michael Jackson holder sin søn, Blanket, ud over en altan på fjerde sal på Hotel Adlon i Berlin.

»Det her (videoen med Paris Jackson på kanten af en skyskraber red.) er værre. Fordi jeg tror, at Michael havde kontrol over Blanket, og de er langt fra lige så højt oppe som Paris i videoen. Hun har tabt forstanden. Hun har virkelig tabt forstanden,« sagde et af Jacksons familiens medlemmer ifølge Page Six.

I videoen ser man også Paris Jackson sidde meget beruset sammen med Cara Delevingne, der angiveligt skulle være hendes kæreste, og nogle venner på en restaurant, hvor de snakker højrøstet og er så fulde, at de ikke kan tale klart. Efter et klip, ser man, at Paris Jackson går på kanten af en høj bygning.

Filmen chokerede hele familien og var så vild, at flere familiemedlemmer holdt videoen væk fra bedsteforældrene, så de ikke fik sig et stort chok. Samtidig afslørede familien, at de frygter, at Paris Jackson er ude af kontrol og direkte på vej mod en 'seriøs nedsmeltning'.

Men alligevel har familien endnu ikke besluttet at gribe ind.

Bekymringen for den 20-årige Jackson-datter bliver blot forstærket af, at hun har haft en meget problemfyldt ungdom med meget fart over feltet, blandt andet med selvmordsforsøg, selvskade, cybermobning, seksuelle overfald samt selvværdsproblemer.

Samtidig skulle nye venskaber i den unge kvindes liv have ført hende i en mere 'problemfyldt retning'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Populær tv-vært beskyldt for...
bt.dk
Handelskrig afblæst: Kina lover at...
bt.dk
Er denne pølsevogn en øjebæ? Det...
bt.dk
Bill Gates fortæller detaljer fra sit...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx