Af - 14/01-15 20:07

Robbie Williams i bitter nabostrid med legendarisk rockstjerneRobbie Williams i bitter nabostrid med legendarisk rockstjerne

Selvom man smider en 163 millioner for en luksusvilla kan man aldrig vide sig sikker på hvem der bor inde ved siden af. Robbie Williams er netop havnet i nabostrid med rockstjernen Jimmy Page.

storybild

(Billede: Polfoto)

For lidt over et år siden købte Robbie Williams og hustruen Ayda en 163 millioner kroners dyr villa i det vestlige London. 46 værelser inklusiv privat indendørs swimmingpool, biograf og kæmpe have.

Alt var fryd og gammen for popcharmøren, som samtidig turnerede verden (og Danmark) rundt med sit greatest hits one-man-show. Indtil nu. For inde ved siden af bor gnavne, gamle Jimmy Page fra det legendariske rockband Led Zeppelin.

Værsgo Robbie Williams: Her får du den bedste fynske hummer
Værsgo Robbie Williams: Her får du den bedste fynske hummer

Robbie Williams vil restaurere sit nye hus, men det vil Jimmy Page ikke finde sig i. Robbie Williams plan er blandt andet at bygge et indspilningsstudie, en elevator og et vindue, der vil falde ind over Jimmy Page grund.

Jimmy Page har boet på vejen siden 70'erne, og han har nu meldt Robbie Williams til myndighederne.

Fantastisk: Baby-Robbie er kommet til verden
Fantastisk: Baby-Robbie er kommet til verden

Han skriver ifølge Daily Mail i et brev:

- Jeg har været ansvarlig for tårn-huset (altså hans hus) i 40 år, og jeg er altid bekymret, når naboer annoncerer ændringer, som kan skade tårnet.

Jimmy Page er bange for, at Robbie Williams håndværkeres graven, boren og så videre kan skade hans elskede tårn-hus.

TV: Robbie Williams driver sin fødende kone til vanvid med sang og jokes
TV: Robbie Williams driver sin fødende kone til vanvid med sang og jokes

Robbie Williams har planlagt at begynde byggearbejdet senere i denne måned og frem til oktober. Han har lovet sin nabo, at der kun vil være håndværker-støj mellem otte om morgen og seks om aftenen fra mandag til fredag. Og så fra otte morgen til et eftermiddag om lørdagen.

Hverken Robbie Williams eller Jimmy Page har haft yderligere kommentarer.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx