Af - 05/04-17 21:31; Opdateret: 05/04-17 22:01

Her har du set Lenny før: Medvirkede i afslørende tv-programHer har du set Lenny før: Medvirkede i afslørende tv-program

Paradise-Lenny har medvirket i programmet 'Sandhedens time', hvor han talte åbent om sin hårde opvækst.

Bildstrecke im Grossformat »
Boris er den veltrænede, selvsikre og udadvendte fyr, der elsker at være i centrum og alle omkring ham bliver hurtigt draget af hans energi. Boris er meget populær på Instagram, hvor han lige nu har 659.000 følgere, derudover har han fuld gang i sin musikkarriere. Hans lillesøster hedder forresten Fie Laursen. Tanja er den sunde og fornuftige pige, der er opvokset på Samsø. Hun er stilbevidst og selvsikker, og selv om hun umiddelbart kan virke lidt stille, så er hun både sjov og festlig, når man lige kommer ind under huden på hende. Anders er den charmerende og veltalende og vil helt sikkert blive kendt som hotellets omsorgsfulde fyr, der med sine medfødte empati bekymrer sig om, hvordan de andre deltagere har det. Nanna er den smilende, naturlige og fornuftige pige, der efter gymnasiet brugte et sabbatår på at rejse til Afrika. Hun går meget op i sit udseende og er tidligere på året kåret som ugens instababe i M! Christian er den pigeglade og charmerende jyske fyr, og med sin selvsikkerhed og målrettethed kommer han sikkert til at smelte et pigehjerte eller to. Christian ar desuden rengøringsvanvid og hader rod. Maja er den lille feminine pige, der trods hendes størrelse fylder meget i et rum og er vant til at få alt opmærksomheden. Jonas er den overbevisende og selvsikre sælger-type, som formår at sno folk om sin lillefinger. Han kender ikke til janteloven og fortæller gerne om de ting, han har opnået i sit liv. Jonas laver musik, er DJ og er i øvrigt god til spil på computeren. Shane har columbianske rødder og er hotellets eksotiske pige. Hun har som yngre haft hovedrollen i TV-serien Shanne og veninderne, som blev sendt på DR Ramasjang. Man skal ikke lade sig narre af Lenny, der med sine tatoveringer hurtigt kan ligne en hård og bad boy-agtig type. Han er nemlig den charmerende drengerøv, der blandt andet går i kirke for at finde ro. Og så reddede han, sammen med en ven, tidligere i år en mands liv. Simone er den omsorgsfulde, ansvarlige og søde pige, der med sit smil og sin selvsikre udstråling ved, hvad hun vil. Hun arbejder blandt andet som vikar på et center for demente, som bartender, og model, og sidste år kom hun blandt de sidste 30 i Miss Danmark.

I galleriet: Årets deltagere i Paradise Hotel.

Lenny Pihl Christensen er en af de mest iøjnefaldende deltagere i dette års 'Paradise Hotel'.

Amagerdrengen med den pumpede krop er fuld af energi, og har tilsyneladende et hjerte af guld.

Men han gemmer også på et hård livshistorie.

Det afslørede han over for hele Danmark, da han i 2009 deltog i programmet 'Sandhedens time', der havde komikeren Lars Hjortshøj som vært.

I forbindelse med sin deltagelse afslørede Lenny, at hans far døde af en overdosis, da Lenny var helt lille, og at hans mor arbejdede på et bordel.

TV: Blodbadet fortsætter efter Boris' afgang
TV: Blodbadet fortsætter efter Boris' afgang

Derfor havde han i sin ungdom sin gang på bordellet, hvor han havde sex med flere af de østeuropæiske købepiger.

Det skrev Se & Hør dengang.

I artiklen fremgår det også, at han ofte slog på andre børn, og derfor blev smidt ud af adskillige skoler, ligesom han måtte en tur i ungdomsfængsel.

– I mine teenageår var jeg rigtig vild. Jeg sloges meget, drak meget og var i et lortemiljø. Jeg var også i ungdomsfængsel i tre måneder. Da jeg var 21 år, var der fem fyre, som kom med maske og gennemtævede mig. Jeg har aldrig fundet ud af, hvem det var, men siden da har jeg taget afstand fra hele det miljø og lagt det bag mig, siger Lenny til Realityportalen.dk.

Drama i ‘Paradise’: Disse tre er i fare for at ryge ud i aften
Drama i ‘Paradise’: Disse tre er i fare for at ryge ud i aften

I programmet 'Sandhedens time' kom der endnu flere sandheder på bordet.

Programmet fungerede sådan, at deltagere først blev tilkoblet en løgnedetektor og spurgt om en lang række spørgsmål om sig selv og sit liv.

Under programmet blev deltageren så bedt om at svare sandt eller falsk til en række udsagn om sig selv - hvis man svarede forkert, havde man tabt.

På den måse blev det afsløret over for seerne, at Lenny havde været sin ekskæreste, som var med i studiet, utro adskillige gange - blandt andet havde han haft en trekant med to af hendes veninder.

Anders og Caroline fra 'Paradise Hotel': Vi venter barn sammen
Anders og Caroline fra 'Paradise Hotel': Vi venter barn sammen

Lenny tabte spillet, da han blev spurgt om, hvorvidt han er et godt menneske. Her svarede han 'sandt', men løgnedetektoren mente 'falsk'. Han kunne dog tage 25.000 kroner med derfra i trøstepræmie.

Inden den afslørende tv-optræden havde han allerede gjort sig bemærket på skærmen. Han deltog nemlig helt tilbage i 2003 i sangkonkurrencen Idols sæson et foran et dommerpanel bestående bl.a. af en ung Thomas Blachmann.

Her rakte talentet dog ikke til at gå videre fra audition, fortæller han til JuicyPlay.

LÆS OGSÅ: Anders fra 'Paradise Hotel': Sådan har jeg det efter tv-sex med Caroline

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Philip fortryder sit valg i dag: - Min sværeste beslutning nogensinde

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rytteriet klar med nyt liveshow - men...
bt.dk
Øksemand fængslet: Grinede flere...
bt.dk
Politiet: Vi har fundet øksemandens...
bt.dk
Politiet efterlyser: Hvis du ser...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx