Af Amalie Abildgaard - 30/11-17 15:03; Opdateret: 06/12-17 12:24

Realitystjerne har tabt sig markant: Nu viser hun billederne for at bryde tabuRealitystjerne har tabt sig markant: Nu viser hun billederne for at bryde tabu

storybild

Siri Køster.

Den DR3-aktuelle Siri Køster har siden sin medvirken i 'Siri - en prinsesse giver aldrig op' tabt sig markant. Nu åbner hun op for årsagen for at få sat fokus på et liv med psykiske diagnoser.

Siden Siri Køster var med i det populære program 'Prinsesser fra blokken' har hun fået sit eget program. Men med tv følger opmærksom - og ikke kun den positive. Hun har måttet lægge øre til alt fra 'proppen fra blokken' og 'fede so' til 'flot, du har tabt dig'.

Og nu deler 26-årige Siri sandheden på sin Instagram. For ja, hun har tabt sig siden optagelserne. Helt op til ti kilo, tror hun, men hun vil ikke anbefale andre at gøre det på samme måde, fortæller hun til metroxpress.

For det har hverken været skyr, bønner eller fedtfattig kylling, der er årsagen. Tværtimod har hun haft en stor nedtur, der gjorde, at hun mistede sin appetit.

»Under min nedtur var jeg helt lammet, jeg kunne ingenting. Jeg lå i fosterstilling og kiggede ud i luften. Samtidig kunne jeg ikke mærke sulten,« fortæller Siri Køster.

Hun fortæller, at det er hendes diagnoser Borderline og ADHD, der blandt andet er skyld i de store nedtursperioder og manglende appetit. Samtidig var hun gået fra kæresten, smidt ud af sin lejlighed, og hun havde mistet sit job som negleteknikker.

»Jeg har lige været igennem en dårlig periode, hvor jeg heller ikke har haft nogen base. Mine penge er også gået til andre ting end mad,« siger Siri Køster, der fredag skal starte i nyt job hos frisøren North Extensions.

Siri Køster er aktuel i DR 3-serien 'Siri - en prinsesse giver aldrig op'.

Den 26-årige prinsesse fra Blokken siger, at hun ikke ved, hvor mange tøjstørrelser hun har tabt sig, men hendes BH-størrelse er gået fra en dobbelt D til en lille C. Dog er hun ikke blevet gladere af at tabe sig.

»Når jeg er lykkelig, er jeg et kæmpe madøre, og jeg spiser helt vildt, og i min familie elsker vi virkelig sovs,« fortæller hun.

Siri Køster er begyndt at spise igen, men hun råder ikke andre til at tabe sig på den måde, som hun har båret sig ad med.

»Det er ikke sundt at have det sådan, og en stor del af det er mine diagnoser. Og det skal jeg prøve at leve og arbejde med,« siger Siri Køster.

For hende er det vigtigt at stå frem for at bryde tabu om det at leve med psykiske problemer.

»Det er vigtigt at snakke åbent om, at det er ikke skamfuldt. Jeg ser gerne, at der kommer mere fokus på det. Jeg vil gerne være en rollemodel for dem, der har det ligesom mig. Jeg er bare ikke nogen god kostekspert,« siger hun.

Det sidste afsnit af 'Siri - en prinsesse giver aldrig op' bliver sendt på onsdag klokken 21.30 på DR3.

Mit mest grænseoverskridende opslag til dato, but here we go. Jeg modtager en masse dejlige beskeder omkring mit vægttab og hvor "flot" det er. Så hvordan har jeg tabt mig? Jeg ville ønske jeg kunne skrive masser af kylling, bønner og skyr. Desværre har 2017 været et år med mange omvæltninger, jeg blev jo single, sofasurfer, skimmelsvamp i min gamle lejlighed og mistede ALLE mine ting plus min økonomi har været dårlig efter jeg blev single igen. Jeg tabte mig 10 kg på 3 måneder på trods af jeg lå i sengen med en brækket ryg, da jeg ikke kunne overskue mad. Den sidste måned vi var sammen spiste jeg slet ikke . Og det er her mine diagnoser kommer i spil . Jeg er det største mad øre, men når min psyke har det dårligt så glemmer jeg at spise. Når jeg er glad og psyken er i top så æder jeg derudad. Siden brudet har der været endu flere nedture og det er simpelthen fordi jeg glemmer at tage mig af mig selv Så hvis I ønsker at tabe Jer, så gør det via diæt etc Eller som min morfar sagde: "hvis du vil tabe dig, skal du holde dig fra alt der smager godt" Det var min historie omkring vægttab, forsæt endelig med at skrive til mig, eller i kommentar fæltet så svare jeg når jeg kan Så den næste der kalder mig fed, lille tyk og styg får buksevand og en vinge stop bodyshaming vi er alle smukke uanset størelse, krops bygning, hudfarve what ever ! Xoxo Siri

Et opslag delt af Siri Køster (@sirikoesterofficial) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Person fundet død i villa efter brand
bt.dk
Medie: Aviciis familie søger svar...
bt.dk
Populært badested udsat for hærværk:...
bt.dk
Blev kendt som 'Mini Me': Austin...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx