Af - 15/06-17 16:46

'Dronningen af Snapchat' døde efter besøg hos kiropraktor: Nu bliver der lagt sag an'Dronningen af Snapchat' døde efter besøg hos kiropraktor: Nu bliver der lagt sag an

Et kiropraktorbesøg blev - ifølge hendes tidligere kæreste - fatalt for hende.

storybild

Katie May sammen med datteren Mia. (Billede: Privatfoto)

Hvis ikke kiropraktoren havde udført så 'kraftfulde' og 'aggressive' behandlinger i hendes nakke, så havde den amerikanske stjerne på de sociale medier Katie May stadig været i live i dag.

Sådan lyder det i et sagsanlæg, der onsdag blev sendt af sted mod den kiropraktor, der i februar sidste år behandlede modellen Katie May, der blandt andet var kendt som 'Dronningen af Snapchat', havde nået at posere for 'Playboy' og 'Sports Illustrated', og blev fulgt af mere end to millioner på Instagram.

Få dage efter behandlingen blev hun ramt af et slagtilfælde og mistede livet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hun blev blot 34 år.

Bag sagsanlægget står ifølge det ameikanske magasin People Katie Mays tidligere kæreste Alex Maimon, der også er far til Katies eneste barn - otteårige Mia May-Maimon. Af sagens dokumenter fremgår det blandt andet, at han ønsker en erstatning, der kan betale for Mias senere uddannelse på et universitet.


Derudover fremgår det også, at der bliver lagt sag an mod kiropraktoren for 'medicinsk fejlbehandling' og for 'forsømmelighed'.

Alex Maimon hævder, at kiropraktoren fejlbehandlede Katie, da han skulle afhjælpe hende med smerter i nakken, idet han burde have indset, at hun i stedet skulle på hospitalet for at få hjælp.

I efteråret sidste år kom det også frem, at retsmedicinere fra Los Angeles County Coronor fastslog, at Katie døde som følge af en skade, som hun fik under 'nakkemanipulation af en kiropraktor', fordi kiropraktoren forskød hendes nakke på en sådan måde, at hendes venstre vertebrale arterie blev revet over, så blodtilførslen til hendes hjerne blev blokeret. Og det forårsagede slagtilfældet.

»Jeg synes, at retsmedicinerens rapport bekræfter, at det var kiropraktorens behandling, der var årsagen til hendes død,« siger Alex Maimons advokat - Ronald Richards - til People.

Derudover fortæller han, at han undrer sig over, at kiropraktoren ikke skrev sin behandlingsrapport vedrørende Katie før fire dage senere - altså dagen efter hendes død.

»Det sætter spørgsmålstegn ved, om han forsøgte at ændre sin rapport, efter han blev gjort opmærksom på, at May var indlagt på hospitalet og efterfølgende var død på grund af hans behandling,« siger advokaten.


Ronald Richards og Alex Maimon havde ifølge People håbet, at de kunne indgå et forlig med kiropraktoren uden for retten, men det har ikke været muligt at indgå en med ham og hans forsikringsselskab.

»For at være helt ærlige, så var vi villige til at indgå et forlig inden for de rammer, der er, for vi er ikke ude på at skade lægen. Vi håber bare, at datteren kan få nogle penge til sin uddannelse - vi går ikke efter noget urimeligt,« siger advokaten.

Mindre end en uge før, Katie May døde, skrev hun på sin Twitterprofil, at hun var kommet til skade med sin nakke under et photoshoot.

'Klemte en nerve i min nakke på et photoshoot og fik den justeret denne morgen. Det gør virkelig ondt. Har I nogle forslag til, hvad jeg kan gøre?' skrev hun den 29. januar.

Mindre end en uge før, Katie May døde, skrev hun på sin Twitterprofil, at hun var kommet til skade med sin nakke under et photoshoot.


'Klemte en nerve i min nakke på et photoshoot og fik den justeret denne morgen. Det gør virkelig ondt. Har I nogle forslag til, hvad jeg kan gøre?' skrev hun den 29. januar.


Torsdag den 4. februar 2016 døde hun på hospitalet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx