Af - 07/10-16 13:03

Fie Laursen: Hvis fyren vil have sex, skal han IKKE gøre detteFie Laursen: Hvis fyren vil have sex, skal han IKKE gøre dette

Fie Laursen har før prøvet at være i en situation, hvor hun havde mindre lyst til sex end sin partner. Hør hvordan hun synes, man skal tackle den situation.

Bildstrecke im Grossformat »
Siden Fie Laursen som 15-årig fortalte i 'Aftenshowet' på DR1 om sin tid med mobning og anoreksi, har hun været blandt Danmarks allermest læste bloggere. Fie Laursens blog er meget populær. Men det er der måske også en grund til. De saftige historier, som Fie Laursen før har delt med sine læsere på bloggen, har nemlig vist sig ikke alle at være ægte. I maj oploadede den unge kendis-blogger en video, hvor hun med tårer i øjnene fortalte, at hun havde opdigtet og overdramatiseret mange af sine blogindlæg for at blive kendt og tjene masser af penge. Efter det kom frem, at Fie Laursen havde opdigtet nogle af sine historier på bloggen, har den unge blogger fået færre læsere. Men hun er også blevet gladere. Da der i januar blev afholdt Reality Awards, troppede Fie Laursen op med Youtube-stjernen Benjamin Vestergaard også kendt som 'Mister Crainer'. - Når man bliver kendt, er der utrolig mange mennesker, der prøver at udnytte en. Og man modtager meget hate, som vi undgår at læse, sagde Fie Laursens mor i et interview med metroxpress tidligere på året. Læs hele interviewet ved at klikke på linket. Det er ikke let at være Fie Laursen. I et af hendes seneste blogindlæg fortæller hun, at hun er blevet truet af en fyr fra Danmark, som hun kun datede i en måneds tid. - Han kom over en aften for at snakke, efter vi havde slået op, og der truede han mig med, at hans venner ville komme efter mig, hvis jeg sårede ham mere, skrev Fie Laursen på bloggen. Læs mere ved at klikke på linket. Det kan du få svar på nu. For nogle uger siden fulgte metroxpress en dag i Fie Laursens liv. Se videoerne ved at klikke på linket her. I januar inviterede Anders Hemmingsen Fie Laursen ind i studiet, så hun kunne svare på de mange læserspørgsmål. Hør og se videoen ved at klikke på linket.

Klik dig gennem billedgalleriet og lær mere om Fie Laursen.

For nogle dage siden kom det frem, at Fie Laursen er gravid, og nu er hun i tvivl om, hvorvidt hun skal have en abort.

Der sker en hel del i den unge kendisbloggers liv, og som forholdsvis ny brevkasseredaktør på Juicyplay har Fie Laursen tilsat endnu et krydderi til sin medieomtalte tilværelse.

I et af de nyeste brevkassesvar på Juicyplay afslører Fie Laursen blandt andet, hvordan fyre IKKE skal opføre sig, hvis de vil have sex:

Et lille råd til drengene: Som pige kan man få mindre lyst (til sex, red.), hvis drengen bliver ved med at skubbe på, fordi de gerne vil have sex. Det er lidt irriterende.
Det siger Fie Laursen i brevkassen.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte.

Hendes lille hint til drengene bliver givet, da hun skal rådgive en pige om, hvordan pigen fortæller sin kæreste, at hun ikke har lyst til sex lige så tit som kæresten.

En situation, Fie Laursen er ideel til at rådgive om, fordi hun trækker på egen erfaring:

Gravid Fie Laursen i abort-dilemma: - Én ting er jeg sikker på
Gravid Fie Laursen i abort-dilemma: - Én ting er jeg sikker på

- Den situation har jeg også været i. Jeg tror bare, at piger nogle gange ikke har lyst, og vi har bare brug for, at drengen "backer of", udbryder Fie Laursen som det første, efter hun har læst spørgsmålet højt.

Fie Laursen giver pigen følgende svar:

- Man er nødt til at sige det, som det er. Man kan jo ikke have sex med sin partner hver dag. Det må han også kunne forstå, rådgiver kendisbloggeren.

Fie Laursen: Jeg er gravid, men...
Fie Laursen: Jeg er gravid, men...


I disse to videoer kan du se, hvordan en typisk dag i Fie Laursens liv er.


LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Så gammel er den ældste, jeg har været sammen med

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Min eks truer mig

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx