Af - 02/09-14 18:42

Hollywood raser over kendt komikers nøgenbillede-jokeHollywood raser over kendt komikers nøgenbillede-joke

Hvis du vil undgå at få lækket nøgenbilleder - lad være med at poste nøgenbilleder, lyder den bedrevidende kommentar fra en kendt komiker til de mange kendte kvinder, der har været udsat for hackerangreb.

storybild

(Billede: Polfoto)

Hollywood er på den anden ende, efter en indtil videre anonym hacker har lækket private nøgenbilleder fra 101 kendte kvinder.

Men ifølge komikeren Ricky Gervais er der en hel nem måde at unggå den slags ubehageligheder. Det skrev han i et nu slettet tweet:

- Kendisser, gør det sværere for hackere at få nøgenbilleder af jer fra jeres computere ved ikke at have nøgenbilleder af jer selv på jeres computere.

Det fandt de mange Twitter-brugere ikke spor morsomt, og det fik komikeren til at trække lidt i land.Også komikeren Seth Rogen kom til at joke med det alvorlige emne:Det fik både den engelske skuespiller Emma Watson og "Girls"-stjernen Lena Dunham til tasterne:


- Hvad der er endnu værre end at se kvinders privatliv overskredet på de sociale medier, er at læse de medfølgende kommentarer, der viser en skræmmende mangel på medfølelse, lød det fra den tidligere "Harry Potter"-stjerne.Mens en talskvinde for Jennifer Lawrence kaldte sagen for "en åbenlys krænkelse af privatlivets fred", fik skuespilleren Kirsten Dunst sagt det hele med bare tre ord (og to emojis):


Hvad synes du om sagen? Er Gervais sjov eller ufølsom?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
'Skyldige' Ramos om Salah-skade:...
bt.dk
Undrede du dig også? Derfor kom...
bt.dk
Kvinde indebrændt: Forsøgte desperat...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx