Af - 21/01-15 10:04; Opdateret: 21/01-15 10:17

Robust rygte: Kendt blogger skal med på Paradise HotelRobust rygte: Kendt blogger skal med på Paradise Hotel

En af Danmarks mest læste bloggere tjekker i år ind på Paradise Hotel.

storybild

Teenagebloggeren Fie Laursen tjekker angiveligt ind på Paradise Hotel i år.

Det skriver Realityportalen.dk, der henviser til en pålidelig kilde.

Fie Laursen er en af Danmarks mest læste bloggere og er samtidig meget fulgt på de sociale medier, hvor hun blandt andet poster billeder med hendes bedste veninde Noah Cyrus (Miley Cyrus' søster red.) til mere end 100.000 følgere flere gange dagligt.

Teenagere hjælper hinanden ud af spiseforstyrrelser
Teenagere hjælper hinanden ud af spiseforstyrrelser

Hverken Fie Laursen selv eller TV3 vil bekræfte bloggerens check in på hotellet overfor Realityportalen.dk, men i pressematerialet om programmet skriver tvstationen således:

Paradise Hotel er realityprogrammet, der rummer de helt store personligheder, og i år er ingen undtagelse. Seerne skal blandt andet møde en følsom eks-soldat, en kommende journalist, en af Danmarks mest læste bloggere og en tidligere overvægtig fyr, der tog kampen med fedtet op og smed 42 kilo.

Rygte: Christopher skal være med i 'Paradise Hotel'
Rygte: Christopher skal være med i 'Paradise Hotel'

Da Fie Laursen er en af Danmarks mest læste bloggere og samtidig er kæmpe stor fan af programmet er det nærliggende at koble hende til programmet.

I 2013 bloggede hun om programmet for Realityportalen.dk, og i 2014 skrev hun om programmet for TV3. I år er hun endelig blevet 18 år og dermed gammel nok til selv at deltage.

'Paradise'-chef afviser anklager: 'Jeg sviner ikke nogen'
'Paradise'-chef afviser anklager: 'Jeg sviner ikke nogen'

Fie Laursen blev i sin tid kendt, da hun stod frem og fortalte om, hvor hårdt det var for hende at blive mobbet. Hun blev mobbet ud af fem skoler og endte med anoreksi og bulimi. Ligesom hun ovenpå de mange års mobning forsøgte at begå selvmord.

Tenagebloggeren har netop færdigindspillet sin første single i Los Angeles, der netop handler om at kæmpe med en spiseforstyrrelse.

Metroxpress forsøger at få en kommentar fra Fie Laursen.

LÆS OGSÅ: Vi viser forskellen på talent og ‘Paradise Hotel’

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx