Af Mariah Leitisstein - 11/11-17 18:09

Verdensstjerne deler nyt foto og hun er næsten ikke til at kendeVerdensstjerne deler nyt foto og hun er næsten ikke til at kende

Christina Aguilera fik tændt godt og grundigt op for aktiviteten i kommentarsporet på sin Instagramprofil, da hun torsdag postede et nyt billede af sig selv. Sangfuglen var nemlig ikke til at kende, og det var hendes mange følgere bestemt ikke blege for at påpege.

storybild

Christina Aguilera til premieren på 'Emoji-filmen' i Los Angeles tidligere i år. (Billede: Mario Anzuoni / Scanpix)

Den voldsomme reaktion har muligvis været årsagen til, at billedet da også hurtigt blev fjernet igen. Men på nettet lever alting evigt, og nu florerer billedet altså på Twitter, hvor flere blandt andet påpeger Aguileras tydeligt større læber.

Flere Twitter-brugere kan slet ikke genkende sangerinden, mens en anden bruger skriver, at Aguilera ganske enkelt bare har gjort, hvad alle andre stjerner i Hollywood gør.

Sangstjernen arbejder i øjeblikket på sit sjette og længe ventede album og skal desuden at optræde til årets American Music Awards, der afholdes senere på måneden, hvor hun forventes at synge en hyldest til Whitney Houston.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nicolas Sarkozy anholdt af politiet
bt.dk
‘X Factor’-Rasmus vælter sig i tilbud...
bt.dk
Overrasket Wozniacki kan ikke tro...
bt.dk
Kommune har brugt flere millioner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx