Af Berit Hartung - 03/02-18 12:06

Modern Family-stjerne skal skilles efter 13 årModern Family-stjerne skal skilles efter 13 år

Den amerikanske skuespiller Julie Bowen skal skilles fra sin mand, Scott Phillips, efter 13 års ægteskab.

storybild

ARKIVFOTO. (Billede: Frank Micelotta/Fox/PictureGroup)

Det skriver magasinet People.

Parret har tre drenge: Oliver på 10 år og tvillingerne John og Gustav på otte.

47-årige Julie Bowen er især kendt fra den amerikanske sitcom 'Modern Family,' som følger en farverig familie i Los Angeles.

Holdet bag 'Modern Falily' fejrer afsnit nummer 200. (Billede: Frank Micelotta/Fox/PictureGroup)

De amerikanske medier har længe gisnet om, at det knirkede i den populære skuespillers ægteskab med ejendomsmægleren Scott Phillips. Det er nemlig et år siden, at familien sidst blev set offentligt sammen. Det skete til en basketball-kamp i februar 2017. Ægteparret har heller ikke vist sig sammen på det røde løber siden september 2016.

Da 47-årige Julie Bowen sidste år kom alene til Emmy-pris-uddelingen, som endda faldt på parrets bryllupsdag, forklarede hun bagefter, at hendes mand samme dag deltog i en tennisturnering.

»Vi havde bryllupsdag på samme dag som Emmy-uddelingen, hvilket var morsomt. Han har været med hvert eneste år, han har støttet mig så meget, og i år spillede han med i en tennis-turnering, og jeg var ikke nomineret i den individuelle kategori, så jeg sagde: 'Hvad har DU lyst til at lave på vores bryllupsdag?' Jeg mener, det er en ære at være nomineret og deltage, men det er hårdt at være taskeholder,« sagde hun dengang til People.

Julie Bowen ankom uden sin mand til sidste års Emmy-uddeling. (Billede: F. Sadou/AdMedia)

Da hun skulle svare på, hvad hemmeligheden er bag et lykkeligt ægteskab, sagde hun for sjov:

»Helt ærligt, kan jeg kun huske tiden, før vi fik børn. Det er sådan lidt 'Hvad? 12 år.' (som parret dengang havde været gift i, red.) Vi har haft børn i de ni. Så jeg husker de første tre år. Resten er som en blackout.«

Ved samme lejlighed forklarede hun med et glimt i øjet, hvorfor hun og hendes mand blev sammen i modsætning til så mange andre i branchen.

»Vi ser alle disse mennesker blive gift og gå fra hinanden. Og vi siger til hinanden: 'Vent, blev de gift efter eller før os?' Vi overlever alle de mennesker. Svaret er: Vi er for trætte til at gøre noget som helst andet!'

Julie Bowen har tidligere vundet flere Emmy-priser for sin rolle i Modern Family.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Alle frygter det værste: Nu kommer...
bt.dk
8 'gode' grunde: Derfor synes...
bt.dk
Prins Vincents reaktion får Anders...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx