Af Amalie Abildgaard - 23/11-17 20:47

Linse får rørende 'Mopper'-tatovering: 'Den her tatovering betyder meget'Linse får rørende 'Mopper'-tatovering: 'Den her tatovering betyder meget'

Hvad synes du om hendes hyldest?

storybild

Linse Kessler har fået tatoveret et citat på sit ben, der minder hende om sin mor. (Billede: Ida Guldbæk Arentsen)

Linse Kessler får i aftenens afsnit af TV3-programmet 'Familien fra Bryggen' lavet en tatovering for at mindes sin afdøde mor, Mopper.

Den storbarmede Bryggen-stjerne havde egentlig tænkt sig, at hun ville mindes sin mor, der døde den 21. november sidste år, med citatet 'jeg vil hjem', da det ofte var noget, hun kunne finde på at sige, når de var ude.

Men inden Linse Kessler lagde sig under nålen, kom hun i tanke om, at der også var et andet citat, der fik hende og familien til at mindes om deres elskede mor og mormor.

»Lige meget hvem, der er kommet hos Mopper gennem tiden, om det var familie, venner eller et tv-hold, så har hun altid tilbudt sine gæster en banan på vej ud af døren,« fortæller Linse Kessler kort inden programmet til BT.

Derfor har hun selvfølgelig fået tatoveret ordene: »Vil du ha' en banan?« sagt med Moppers karakteristiske, britiske accent. Dog er det kun blevet ved citatet.

»En banan på benet vil se for dumt ud. Jeg tænkte måske at få lavet en bananpalme, men det må blive en anden gang,« siger hun.

Under aftenen afsnit af 'Familien fra Bryggen' uddyber Linse sin nye tatovering:

»Lige siden min kære mor gik bort, har jeg vidst, at jeg vil have et Mopper-citat tatoveret på min krop.«

Linse har bekendt mange tatoveringer rundt omkring på sin krop, men denne tatovering er særlig for hende, fortæller hun i programmet.

»Den her tatovering betyder meget. Ikke nok med jeg har Mopper derhjemme, hvor jeg går og taler med hende, så har jeg hende nu også på min krop,« siger Linse.

I tirsdags var det et år siden, at Ann Patricia 'Mopper' Christiansen døde, og årsdagen markerede Linse på sociale medier. Her delte hun et sødt billede af sin mor, hvor hun var blevet glemt i en parkeringskælder.

'Mopper' mistede livet efter længere tids sygdom. Hun blev 78 år gammel. Hendes sidste stunder blev tilbragt med hele den nærmeste familie.

Familien på Bryggen sendes hver torsdag klokken 20 på TV3.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Seneste nyt om mulig kæmpe-strejke:...
bt.dk
Han voksede op i Albertslund: Nu...
bt.dk
35.000 kunder dropper stort teleselskab
bt.dk
Husker du Asian Sensation? Nu gør de...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx