Af Sebastian Kirk - 05/01-18 09:47

Stjerne åbner op med modigt billede: 'Jeg er meget usikker'Stjerne åbner op med modigt billede: 'Jeg er meget usikker'

Sanger og skuespiller Demi Lovato åbner op om sin kamp mod en spiseforstyrrelse.

storybild

Demi Lovato til American Music Awards i Los Angeles i november 2017. (Billede: DANNY MOLOSHOK)

Udadtil er hun en af de smukkeste kvinder i Hollywood. Men indvendigt har Demi Lovato kæmpet en lang kamp mod sin egen krop gennem hele livet.

Den 25-årige skuespiller og sanger har aldrig lagt skjul på, at hun i mange år har haft en spiseforstyrrelse, og torsdag tog hun et vigtigt skridt på vejen mod helbredelse ved at dele et billede af sig selv iført badedragt på Instagram.

'Jeg er meget usikker omkring mine ben på dette billede, men jeg deler det, fordi jeg ser så glad ud, og i år jeg har besluttet mig for at droppe min perfektionisme og omfavne friheden fra selvkritik,' indleder Demi Lovato sit opslag, som efter fem timer rundede to millioner likes.

Den tidligere Disney-barnestjerne har tidligere over for magasinet American Way fortalt om sin opvækst med en mor, der led af bulimi. Som syvårig deltog Demi Lovato i skønhedskonkurrencer, og begge dele var med til, at hun som 12-årig begyndte at hade sin krop.

»Da jeg begyndte at tage på, fordi jeg var ved at blive til en kvinde, kiggede jeg på billederne (af modeller, red.) og tænkte: 'Vent, sådan ser jeg ikke ud. Jeg er ved at blive fed på hofterne og numsen',« udtalte Lovato.

Demi Lovato på den røde løber før Grammy Awards i februar 2017. (Billede: MARK RALSTON)

Som 18-årig blev hun indlagt for at få hjælp til at overkomme sine personlige problemer. Det er syv år siden, og hun er kommet langt siden. Hver dag er dog stadig en kamp for at lære at elske sig selv, skriver hun på Instagram:

'At give slip på min spiseforstyrrelse har været den mest udfordrende rejse i mit liv, men jeg arbejder på at få det bedre hver dag - selv om jeg klokker i det nogle gange. I dag føler jeg mig stærk.'

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg tror, andre anser mig for at...
bt.dk
Alvorligt uheld - bus med skolebørn...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Esben Lunde åbner op for at indhegne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx