Af Fie West Madsen - 07/03-18 07:24

Fie Laursen i kæmpe nedtur: Mister millioner af læsereFie Laursen i kæmpe nedtur: Mister millioner af læsere

Det går ikke så godt, som det har gjort for den danske kendis.

storybild

Blogger Fie Laursen.

Blogger, realitydeltager og teenage-idol Fie Laursen er ikke helt så succesfuld, som hun var engang.

Det indrømmer hun i et interview med Magasinet M!.

21-årige Fie Laursen udgav sidste år bogen 'Min Ærlighed', der toppede bestseller-listen, og hun har netop medvirket i den seneste sæson af TV 3-programmet Paradise Hotel, men imens bløder hendes blog læsere, fortæller hun.

»Min blog plejede at have omkring tre millioner besøgende om måneden. Nu har den én million om måneden,« siger Fie Laursen til magasinet M!

Hun vurderer selv, at læserne er faldet fra i takt med, at de har oplevet, hvordan hendes liv måske ikke er 'det mest interessante'.

»Jeg tror også, det er fordi, jeg er hoppet ned i gear og gået lidt væk fra alt det der vilde stuff. Den er lidt mere chill nu. Det er mere bare outfit-posts, cafébilleder med veninderne, you know? Så det er ikke fordi, det er det mest interessante. Folk kan ikke lige komme ind og finde noget juicy drama, som man kunne førhen. Så der er røget ret mange læsere der,« uddyber Fie Laursen til magasinet.

I forbindelse med udgivelsen af 'Min Ærlighed' kom det også frem, hvordan Fie Laursen havde opdigtet og overdrevet flere historier på sin blog gennem tiden. En stil, Fie Laursen ifølge hende selv nu har lagt bag sig.

I interviewet med M! fortæller den 21-årige realitystjerne desuden, at hun arbejder på en ny bog, der fokuserer på 'bagsiden af medaljen' ved at være kendt.

Trods det faldende antal læsere har Fie Laursen dog stadig en trofast skare af teenage-følgere på de sociale medier. På Instagram har hun således 243.000 følere, mens 130.000 følger hendes YouTube-kanal og godt 100.000 følger med på Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Hareide-kriger skadet før VM: Det,...
bt.dk
LIGE NU: 24-årige Casper i ekstremt...
bt.dk
Har du set den? Her er årets bedste...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx