Af - 28/09-15 07:29; Opdateret: 28/09-15 09:01

Mick Øgendahl: - Vi skal også støtte dem med grimme tænderMick Øgendahl: - Vi skal også støtte dem med grimme tænder

Mick Øgendahl er lørdag vært for et velgørenhedsshow, der støtter tidligere misbrugere. - Det er knap så fotogen en gruppe, vi vælger at støtte, siger komikeren.

Bildstrecke im Grossformat »

På lørdag er Mick Øgendahl vært for et velgørenhedsshow på Nørrebro Teater, hvor pengene går ubeskåret til to Ungdommens Røde Kors-projekter:

Plebiz + et værested for unge hjemløse, samt et andet projekt der hedder Den Fri, der er et projekt med sundhed og idræt for tidligere stofmisbrugere.

- Vi er ikke ude i, at de første 5,4 millioner går til at dække selve showet, siger Mick Øgendahl med reference til sidste uges Syrien-indsamling, som netop kostede 5,4 millioner kroner at stable på benene.

Mick Øgendahl: Derfor smider jeg penge i Nykøbing FC
Mick Øgendahl: Derfor smider jeg penge i Nykøbing FC

Mick Øgendahl har selv været med til at vælge de tidligere misbrugere og hjemløse som de grupper, der skal have pengene. Han vil gerne støtte dem, fordi de ikke får særlig meget opmærksomhed normalt.

- Der er rigtig mange tatoveringer rundt omkring på dem, og tænderne er heller ikke de bedste, så det er knap så fotogen en gruppe at støtte. Det er nemmere at forstå, hvis et barn har ligget på Rigshospitalet og fået kemo, siger komikeren.

På røven i Nakskov? De smider millioner efter hjerteklubben
På røven i Nakskov? De smider millioner efter hjerteklubben

Mick Øgendahl spiste sidste uge aftensmad med nogle af de unge, og han kan netop godt lide at have hænderne helt nede i bolledejen, som han selv siger, når han støtter et godt formål.

- På det helt egoistiske plan føles det meget rart at føle sig som et godt menneske bare engang imellem. Så kan man sige, at den branche jeg kommer i, så kan det på den lange bane vise sig, at det her også er selvhjælp, griner komikeren.

11-årig pige giver de voksne baghjul: Startede Syrien-indsamling for to år siden
11-årig pige giver de voksne baghjul: Startede Syrien-indsamling for to år siden

Frank Hvam, Christian Fuhlendorff og Erik Clausen er nogle af de komiske talenter, som optræder uden løn på aftenen.

Mick Øgendahl kommer også selv til at optræde med unikt materiale, hvor blandt andet Syren-indsamlingen kommer under kærlig komisk behandling.

LÆS OGSÅ: #HjælpEnFlygtning - hvis du vil

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx