Af - 07/04-17 07:02

1D-medlem overrasket: Fik genial fødselsdagsgave af Adele1D-medlem overrasket: Fik genial fødselsdagsgave af Adele

Harry Styles forstod dog udmærket humoren i Adeles gestus, så det har på ingen ændret den mørkhårede hjerteknusers høje tanker om sangerinden.

Bildstrecke im Grossformat »

Bag Adeles fine, velpolerede ydre gemmer der sig bramfri, højtråbende kvinde, der ikke er bange for at lave sjov med sig selv - eller andre. Det fik One Direction-stjernen Harry Styles at føle på sin 21-års fødselsdag.

Det skriver Digital Spy.

Det tidligere boyband-medlem, Harry Styles, udgiver meget snart sin første solo-single nogensinde, og han er derfor i gang med den helt store promo-tur. I den forbindelse slog han torsdag vejen forbi den britiske radiostation 'Radio 1' for at blive interviewet.

I interviewet fortæller sangeren, at han har talt lidt med verdensstjernen Adele om sit første album, men at hun ikke decideret har givet ham nogle gode råd.

Men det har hun så alligevel. På en måde i hvert fald.

»På min 21-års fødselsdag gav hun mig et eksemplar af hendes album '21' og sagde: 'Jeg lavede nogle ret fede ting, da jeg var 21. Held og lykke,« fortæller den nu 23-årige hjerterknuser i radioprogrammet.

Adele vandt syv Grammyer for sit album '21', der desuden var det bedst sælgende album i 2011 og 2012 og toppede hitlisterne i 30 lande. De mest kendte sange fra albummet er 'Rolling in the Deep', 'Someone like You' og 'Set Fire to the Rain'.

Harry Styles forstod dog udmærket humoren i Adeles gestus, så det har på ingen ændret den mørkhårede hjerteknusers høje tanker om sangerinden.

»Jeg synes, hun er et virkelig godt forbillede. Hun er den største. Hun er fantastisk,« siger han i interviewet.

Harry Styles offentliggjorde for en uges tid siden et billede på sin Instagram-profil, hvor han afslører, at hans første single kommer til at hedde 'Sign of the Times' og udkommer fredag den 7. april.

SIGN.OF.THE.TIMES // 7.APRIL.17 //

Et opslag delt af @harrystyles den

LÆS OGSÅ: Adele chokerer under koncert: Er det her hendes sidste turné?

LÆS OGSÅ: Midt under koncert: Adele afslørede endelig sin store hemmelighed

LÆS OGSÅ: Nu svarer Adele tilbage efter kritikere sammenlignede hende med Fiona fra Shrek

LÆS OGSÅ: Derfor knækkede Adele verdens største musikpris

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Robert Skov-hugger slog til: En...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Dansk popkonge skal være morfar:...
bt.dk
DR-aktuelle Connie Nielsen taler ud...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx