Af Bo Poulsen - 16/09-17 15:12

Ærlig Rasmus Seebach åbner op: - Jeg måtte tigge og bede hende om at bliveÆrlig Rasmus Seebach åbner op: - Jeg måtte tigge og bede hende om at blive

Rasmus Seebach taler ud om problemerne i hans og kærestens forhold.

storybild

Arkivfoto fra 2015. (Billede: Thomas Lekfeldt)

Rasmus Seebach er albumaktuel for første gang i to år. Han fortæller til TV2, at singlen 'Bli' her lidt endnu' handler om kæresten Julie Teglhus, som han har en søn med.

Selv om man kunne tro, at det er ligetil at være popsanger, rig og i et forhold til en smuk kvinde, så virker det ikke til at være tilfældet for Rasmus Seebach.

Brutalt ærligt fortæller han, hvordan han og kæresten var ved at gå fra hinanden på et tidspunkt, blandt andet fordi han var en 'rodløs' fyr.

»Ingen kærlighedsforhold er en konstant dans på roser. Og min pige og jeg måtte også igennem en svær periode. På et tidspunkt nåede vi dertil, hvor jeg måtte tigge og bede hende om at blive og give det en chance,« siger den 37-årige sanger til TV2.

Og heldigvis blev de sammen. For otte måneder siden fik han og den 13 år yngre Julie Teglhus sønnen, Holger. Den populære Rasmus Seebach håber, at det nye album, som endnu ikke er udkommet, kan være med til at vise Holger, når han en gang bliver ældre, at hans far var 'cool' på et tidspunkt.

Metroxpress' anmelder skrev følgende om sangen:

'Det andet nye nummer 'Bli' Her Lidt Endnu' er '2017's lidt mørkere naturlige B-side, hvor emnet er kampen for at holde fast i kærligheden. Det er lidt mere underspillet og ikke 'hit-direkte-i-dit-fjæs'-larmende, men rummer stadig samme varme og fængende klavermelodi.'

»Jeg er et andet sted i mit liv nu«

Livet som far har også ændret sangerens natlige udskejelse.

»Der er ikke nogen tvivl om, at jeg er et andet sted i mit liv nu. Mange af de ting, jeg rendte rundt og lavede før, som jeg dengang syntes var skide sjove, betyder meget mindre for mig nu, hvor der er kommet et helt andet perspektiv på tingene,« har Rasmus Seebach tidligere sagt til Ritzau.

Han har fredag udgivet singlerne '2017' og 'Bli' her lidt endnu'. Førstnævnte optrådte han med i 'Vild med dans'. Datoen for udgivelsen af det nye album er endnu ikke fastlagt

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Politiet advarer: Det her tilbud ER...
bt.dk
Line købte frokost med sin finger:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx