Af - 30/09-16 10:49

Supermodel: Derfor fortryder jeg at være med i 'Venner'Supermodel: Derfor fortryder jeg at være med i 'Venner'

Elle Mcpherson fortryder, at hun sagde ja til at være med i 'Venner'.

Bildstrecke im Grossformat »
Jennifer Aniston (til venstre) spillede rollen som Rachel Green i den populære tv-serie, og rollen som Monica Geller blev spillet af Courteney Cox (til højre). Billedet er fra 2007. Courteney Cox (til venstre) sammen med Lisa Kudrow, der i serien spiller Phoebe Buffay. I serien er Phoebe Buffay rugemor for sin brors trillinger, mens Monica i serien bliver kæreste med en af sine bedste venner Chandler Bing. Billedet er fra 2007. I serien spiller Matthew Perry rollen som Chandler Bing, hvis barndom var præget af forældrenes skilsmisse. Man hører også en del om Chandler Bings forældre, fordi hans mor i serien er forfatter af erotiske noveller, mens faren er drag queen i Las Vegas. Billedet er taget i 2008 Matt LeBlanc har fået kysset med en hel del piger i serien venner, for her spiller han venneslængets scorekarl. Han er typen, der slæber en ny pige med hjem hver nat, for at droppe hende den næste dag. Men i serien er der da også en del piger, han får følelser for, og en af dem han forelsker sig i, er Rachel Green, spillet af Jennifer Aniston. De to har for en kort stund en romance. Billedet er taget i 2004 'Du er min Rachel, jeg er din Ross'. Sådan sang Johnny Deluxe i sangen 'Drømmer jeg'. Man kunne næsten ikke sige 'Ross' uden også at sige 'Rachel'. Gennem hele serien er enten Ross eller Rachel vilde med hinanden, og nogle gange lykkes det dem endda at være det samtidig. I serien får de også datteren Emma sammen, og de ender da også med at blive kærester igen, igen, igen.. igen.. igen. Billedet er taget i 2007. Courteney Cox og Jennifer Aniston var også venner udenfor skærmen. Her ses de sammen i 2003.

Hun var kun med i fem afsnit af 'Friends', men alligevel mener hun, at det har gjort mere skade end gavn.

Den i dag 52-årige australske supermodel Elle Mcpherson, der i 90'erne gik under navnet 'The Body', fortryder, at hun i 1999 takkede ja til at spille med i tv-serien 'Friends' som Joeys kortvarige roommate Janine Lacroix.

- Havde jeg vidst, hvor stort det var i USA, eller hvor længe serien ville blive ved med at køre på tv, så havde jeg nok ikke valgt at være med. Det er lidt af et pres, når man tænker på, at den kører rundt i 20 eller 30 år, forklarer Mcpherson til det australske ugeblad TV Week.

Elle Mcpherson synes, det er hårdt, at hun stadig bliver omtalt som 'hende fra 'Friends''.

Husker du Janice fra 'Friends'? Hun lyder HELT anderledes i virkeligheden
Husker du Janice fra 'Friends'? Hun lyder HELT anderledes i virkeligheden

- Cys (Elle Mcphersons 13-årige søn, red.) venner siger hele tiden 'åh, du ved Cys mor, hun er med i Friends'. De har slet ikke opdaget, at det var 20 år siden. De tror, jeg stadig er med i "Friends.

Hun blev tilbudt at få en større rolle i serien, men da hun boede i London og i forvejen havde en fyldt kalender, blev det ved de fem afsnit. Hun tilføjer, at hun havde en fest med at arbejde sammen med Matt Leblanc, der spillede Joey.

- Matt (Leblanc, red.) var fantastisk at arbejde sammen med, og så kysser han ret godt.

Denne Friends-stjerne blev tilbudt Will Smiths rolle i 'Men in Black'
Denne Friends-stjerne blev tilbudt Will Smiths rolle i 'Men in Black'

LÆS OGSÅ: Aniston er træt af synet på kvinder: - Vi må selv bestemme over vores kroppe

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Muslimsk læge: Støjberg, du glemmer...
bt.dk
Chok i FC København: Stjernespiller...
bt.dk
Danske sygehuse slår fast: Det gode...
bt.dk
Har du set sådan én før? Mystisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx