Af Katrine Frederikke Wandrup - 11/10-17 11:39

UPS: Instagram-stjerne livestreamer sex med kærestenUPS: Instagram-stjerne livestreamer sex med kæresten

Et lommeopkald gik helt galt, da instagrammeren Kristen Hancher kom til at livestreame sex med sin kæreste på det sociale medie.

storybild

Modelfoto. (Billede: Scanpix)

Lommeopkald er forvirrende og irriterende for modtageren. Telefonen ringer, du tager den, men der er kun underlig støj i den anden ende og måske noget dæmpet samtale. De fleste tænker nok ikke nærmere over det og lægger på igen.

Men det kunne følgerne af den 18-årige populære amerikanske instagrammer Kristen Hancher ikke. Hun hyggede sig med kæresten i privaten og kom under akten til at aktivere livestream på Instagram.

Heldigvis for hende og kæresten vendte kameraet nedad, men lydbilledet skulle efter sigende have afsløret, hvad de to havde gang i, skriver news.com.au.

Instagram-stjernen har 3,9 millioner følgere, og ifølge news.com.au så omkring 14.000 af hendes følgere videoen, hvoraf mange var forfærdede på hendes vegne.

Efterfølgende har Kristen Hancher ikke gravet sig ned i et dybt hul, som de fleste nok ville have lyst til, men valgte i stedet at skrive ud til sine mange fans.

'Til hvem end, der så min live, vil jeg gerne undskylde: Det var IKKE med vilje. Glem det. Det var meget pinligt og meget ubehageligt. Men helt ærligt venner, shit happens. Uheld sker. Du må komme over det og lade som om, det aldrig skete. Det vil jeg gøre,' skrev hun.

Kæresten hedder Andrew Gregory og parret har været sammen i halvandet år.

@andrewgregory_

Et opslag delt af Kristen Hancher (@kristenhancher) den

Et opslag delt af Kristen Hancher (@kristenhancher) den

Thank you for the "Breakout Creator" nomination @streamys had an amazing time!

Et opslag delt af Kristen Hancher (@kristenhancher) den

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Medie: Hooligans planlægger VM-angreb
bt.dk
Jonas blev indlagt i et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx