Af Christian Hansen - 20/11-17 10:49; Opdateret: 20/11-17 11:02

Amerikansk stjerneskuespillers søn: Min far er 'meget syg'Amerikansk stjerneskuespillers søn: Min far er 'meget syg'

Den amerikanske skuespiller og sanger David Cassidy er indlagt, efter flere af hans organer har sat ud. Han befinder sig således på et hospital i Fort Lauderdale i Florida, hvor han er indlagt med lever- og nyresvigt.

storybild

Arkiv (Billede: ANDREW SHAW)

Det bekræfter stjernens presseagent, JoAnn Geffen, over for ABC.

Rygter om, at David Cassidy har været i koma, har spredt sig siden indlæggelsen, men ifølge presseagenten er den 67-årige stjerne vågen og ved bevidsthed.

»Han er ved bevidsthed og omgivet af familie og venner,« lyder det.

I en udtalelse uddyber Cassidys søn, at hans verdensberømte far er ilde tilredt. Musical-stjernen beskrives som 'meget syg,' men han får den støtte, han har behov for, lyder det fra sønnen Beau.

David Cassidy har medvirket i en lang række forskellige film og serier, heriblandt CSI, ligesom han også var hovedperson i den amerikanske musical The Partridge Family, med hvem han har udgivet adskillige albums.

Særligt 'Partridge Family' gjorde Cassidy til en superstjerne og et teenage-idol. Fra 1970-1974 udsendte han ti album med The Partridge Family og fem soloalbum. Hans stjernestatus skabte kaotiske forhold ved udsolgte koncerter over det meste af verden, og i 1974 gik det helt galt ved en koncert i London, hvor 650 tilskuere blev mast mod scenen, og 30 kom på hospitalet, heriblandt en 14-årig pige, som døde af sine kvæstelser.

Den episode fik Cassidy til at droppe både 'The Partridge Family' og de vilde turneer med udsolgte koncerter verden over. Han har dog siden udgivet flere album og medvirket i tv-serier med CSI som det seneste værk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Fodboldspiller fandt sin kone død:...
bt.dk
Politiet: 21-årig dykker er fundet død
bt.dk
Efter vanvittig målfest: Brøndby...
bt.dk
Chelsea Clinton og Ivanka Trump var...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx