Af Julie Laurs Bundgaard - 02/11-17 09:08

Husker du ham? Tidligere dansk barnestjerne hadede livet i rampelysetHusker du ham? Tidligere dansk barnestjerne hadede livet i rampelyset

- Når det bliver så stor en succes, så hænger det ved én.

storybild

Mads Bugge Andersen blev danmarkskendt for sin rolle som Buster Oregon Mortensen i 'Busters Verden'.

Mads Bugge Andersen var blot 12 år, da han tilbage i 80'erne blev danmarkskendt som ballademageren Buster Oregon Mortensen i 'Busters Verden'. På trods af at serien, som senere blev klippet sammen til en film, fik stor succes, er det langt fra glade minder, han har om tiden i rampelyset.

Den i dag 45-årige Mads Bugge Andersen, har tidligere talt om livet efter 'Busters Verden', men uddyber nu oplevelsen i ugens udgave af Tæt På.

Mads Bugge Andersen fortæller blandt andet, at han nød at indspille serien, men at berømmelsen, omtalen og alt det, der fulgte efter, har været alt andet end sjovt.

»Når det bliver så stor en succes, så hænger det ved én. Jeg er i virkeligheden en meget introvert person og brød mig overhovedet ikke om det,« siger han til ugebladet.

Lige siden 'Busters Verden' første gang blev sendt i fjernsynet tilbage i 1984, har Mads Bugge Andersen kæmpet mod sin TV-identitet.

»Ligegyldigt hvor jeg gik, oplevede jeg, at folk hviskede og sendte blikke. Som 14-årig knægt forstår man jo ikke, at folk bare er nysgerrige. Jeg syntes, det var enormt ubehageligt, og jeg havde knap nok lyst til at gå udenfor døren,« har han tidligere sagt i et interview med BT.

Da indspilningerne og PR-arbejdet til 'Busters Verden' var overstået, følte Mads Bugge Andersen, at han stod alene tilbage. Han var havnet midt i en ukendt verden og manglede hjælp til at håndtere tilværelsen som barnestjerne.

Ifølge ham er det de færreste børn og forældre, der ved, hvad man går ind til, og derfor skal man skal træde meget varsomt, når man bruger børn til tv.

Mads Bugge Andersen, der fik 30.000 kroner for at spille rollen som Buster Oregon Mortensen, har siden barndommen holdt sig langt væk fra filmlærredet. Efter en kort karriere som professionel cykelrytter i starten af 00'erne, arbejder han i dag som faglærer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx