Af Maria Christine Madsen - 09/11-17 21:53; Opdateret: 10/11-17 07:39

Dansk realitystjerne indlagt på psykiatrisk afdeling: Må kun se sin søn to gange om ugenDansk realitystjerne indlagt på psykiatrisk afdeling: Må kun se sin søn to gange om ugen

Kia 'Sugar' Sødergreen har haft det hårdt, siden hun fødte sit første barn.

storybild

ARKIVFOTO af Kia 'Sugar' Sødergreen og Walid 'Knaldperlen' Bechara. (Billede: Sophia Juliane Lydolph)

Efter den danske realitystjerne Kia 'Sugar' Sødergreen fødte sit første barn, har hun haft det hårdt. Det har ført til, at hun har været nødt til at få hjælp - og på tredje uge er hun nu indlagt på en psykiatrisk afdeling med en efterfødselsreaktion.

Det fortæller hun selv i et ærligt opslag på Instagram, hvor hun har delt et billede af sig selv sammen med sønnen Marcus, der kom til verden i midten af september.

Den lille søn er Kia Sødergreen og kæresten Walid 'Knaldperlen' Becharas - der begge især er kendt fra 'Kongerne'-programmerne' - første barn, men desværre forvandlede glæden ved fødslen sig hurtigt for Kia.

Nu er hun indlagt med en efterfødselsreaktion, fortæller hun.

'Jeg har desværre fået en voldsom reaktion efter fødslen, som har resulteret i en indlæggelse på psykiatrisk afdeling. Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet som sosu-assistent i psykiatrien, så ikke nok med at det føles som et kæmpe nederlag pludselig at være patient i sit eget fag, er kommunen kommet ind over og vurderet, at jeg kun må se Marcus 2 gange om ugen, så længe jeg ikke er på toppen. AV den gør altså ondt!', skriver hun blandt andet i opslaget på Instagram.

Til Realityportalen.dk fortæller 27-årige Kia Sødergreen, at hun har været indlagt de seneste tre uger og forsat er det, og at det er hårdt at gå glip af alt det, der sker derhjemme med sønnen.

»Jeg har det meget svingende. Nogle dage er bedre end andre. Jeg har tendens til at græde rigtig meget, men det hårdeste er nok, at jeg ikke er sammen med Walle og Marcus hver dag,« siger hun.

Hun fortæller, at hun endnu ikke ved, hvornår hun kan komme hjem, men at hun arbejder hårdt på at få det bedre. Der er sket fremskridt, men det er gået langsomt, forklarer hun til Realityportalen.

Mens Kia har været indlagt, har Walid klaret alt derhjemme og passet deres lille søn, og ifølge Kia har han 'taget det i stiv arm og er blevet en rigtig lille husmor'.

På Instagram skriver hun, at hun har valgt at dele 'det mest sårbare, der sker i mit liv lige nu', fordi hun gerne vil være med til at bryde tabuet om det.

'Det gør jeg, fordi at alle kvinder kan risikere at få en fødselsreaktion, og det gør ikke én dårligere til ens arbejde eller til en dårligere mor. Vi må stå sammen om at bryde tabuet', skriver hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Dansktoppens nye overraskende...
bt.dk
Tidligere S-minister afværger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx