Af Webstud/TR - 10/02-18 18:24; Opdateret: 10/02-18 19:02

Iskold luft mellem 'Sex and the City'-stjerner: »Du er ikke min ven«Iskold luft mellem 'Sex and the City'-stjerner: »Du er ikke min ven«

Man skulle tro, at "Carrie" og "Samantha" var BBFs i virkeligheden. Sådan forholder det sig dog slet ikke.

storybild

Kim Cattrall (længst til højre) og Sarah Jessica Parker (anden fra højre) har slet ikke det samme forhold som Samantha Jones og Carrie Bradshaw. (Billede: Scanpix)

Der er dårlig stemning i 'Sex and the City'-land. Kim Cattrall, der spillede Samantha i serien og filmene, har med et ophedet Instagram-opslag bedt Sarah Jessica Parker om at holde sig langt fra hende.

»Du er ikke min familie. Du er ikke min ven.« Så kontant er udmeldingen fra Kim Cattrall til seriens helt store stjerne.

Kim Cattralls bror blev fundet død sidste uge, hvilket fik Parker til at sende en kondolerende besked på Instagram. Det faldt dog ikke i god jord hos den 61-årige skuespiller.

»Jeg har ikke brug for din kærlighed eller støtte i denne tragiske tid,« lyder det fra Cattrall til Sarah Jessica Parker, der spillede Carrie Bradshaw i serien.

Det er ikke første gang, der er kold luft mellem de to. Sidste år blev der hældt benzin på bålet, da det kom det frem, at den tredje 'Sex and the City'-film ikke ville blive til noget - angiveligt på grund af Kim Cattrall.

Sarah Jessica Parker har i skrivende stund ikke svaret på opslaget.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
Prisvindende magasin hylder dansk...
bt.dk
Kvinde dræbt i trafikulykke i København
bt.dk
Husker du Sascha Dupont fra Hit med...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx