Af - 25/08-15 09:11

Komiker: - Jeg håber ikke Amagermanden kommerKomiker: - Jeg håber ikke Amagermanden kommer

Torsdag kåres 'årets komiker' ved Zulu Comedy Galla i operaen. Metroxpress har talt med tre af de nominerede.

storybild

(Billede: Polfoto)

Har du fået stemt på årets komiker? Torsdag afgøres det ved det årlige Zulu Comedy Galla i operaen i København, så du skal til at skynde dig.

Metroxpress fik tre af de nominerede i telefonen til en sidste salgstale.

TopGunn får serie på TV 2 Zulu - se traileren her
TopGunn får serie på TV 2 Zulu - se traileren her

Christian Fuhlendorff
- Jeg er gået all in på at reklamere for min nominering på Facebook (Han har blandt andet inddraget sin datter og hustru i flere Facebook-videoer, red.) Det er jeg nødt til. Jan Gintberg har hele det ældre segment, de har ikke andet at tage sig til end at gå ind og stemme. Dybvad har hele det unge segment. Dem der hele tiden sidder med deres mobil i hånden. Jeg skal have fat i de nybagte forældre, som slet ikke har tid til at stemme. Jeg sagde også til Dybvad på min polterabend, at jeg godt vidste, han ville vinde, men han må godt sidde med lidt svedige håndflader.

Tobias Dybvad
- Man skal ikke være for fin til at gå ind i den virale kamp. Fuhlendorff har været overordentlig aktiv og bruger både børn og dyr, som jo er de sejeste internettricks, så han fører nok. Men nu må vi se.

Jacob Tingleff
- Jeg har slet ikke haft tid til at reklamere så meget for min nominering. Jeg har det også fint med, at jeg ikke har brugt mine børn. Det ville jeg faktisk have haft det helt dårligt med, haha. Jeg er i stedet lige kommet hjem fra Paris, hvor jeg skrev på filmen 'Alle for tre (jep, efterfølgeren til 'Alle for en' og 'Alle for to', red.).

Casper Christensen ydmyger reality-stjerner
Casper Christensen ydmyger reality-stjerner

Christian Fuhlendorff
- Min familie er generelt vant til, at jeg snakker meget om dem i min standup. Jeg tror, min datter synes, det er meget sjovt. Hun er jo den, der laver flest views. Det virker på de voksne.

Jacob Tingleff:
- Jeg er bare stolt over at være nomineret. Især fordi jeg er nomineret for det bedste show, jeg har lavet. Så virker systemet.

Tobias Dybvad:
- (Er nomineret for tredje år i træk, red.) Det er ikke så vigtigt, om jeg vinder, så længe jeg bare bliver nomineret næste år igen.

Planer for selve aftenen?

Jacob Tingleff:
- Jeg overvejer stadig, om jeg skal have jakkesæt på. Min kæreste kan desværre ikke komme med, så jeg tager en kollega under armen.

Kendte indrømmer: Græd da Citybois røg ud
Kendte indrømmer: Græd da Citybois røg ud

Tobias Dybvad
- Jeg skal have pænt tøj på...Som jeg selv har købt. Ikke noget sponsoreret. Det bliver et bordeaux jakkesæt og slips. Så skal jeg have min kusine med. Jeg har ikke skrevet en takketale, men gjort mig lidt løse tanker om, hvad jeg kunne sige.

Jacob Tingleff:
- Jeg har ikke skrevet takketale. Jeg går slet ikke op i det. Historisk set er det jo den komiker med den største Facebookfanbase, der vinder. Og det er ikke mig. Omvendt hvis man gerne vil se en helt uforberedt mand på scenen, så skal man stemme på mig.

Hvem vil I gerne sidde ved siden af?

Tobias Dybvad:
- Det kunne være hyggeligt med Scarlett Johansson.

Jacob Tingleff:
- Det ved jeg ikke. Min kæreste kunne jo desværre ikke...

Christopher: - Min lillebror er venner med Citybois
Christopher: - Min lillebror er venner med Citybois

Hvem vil I gerne undgå at sidde ved siden af?

Tobias Dybvad:
- Jeg håber ikke, Amagermanden kommer. Det ville helt sikkert skabe en dårlig stemning.


Jan Gintberg er også nomineret, men han havde desværre ikke tid til at tale med metroxpress. Du kan stemme på din favorit HER.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx