Af Michael Jensen - 02/03-18 19:28

Mikkel Hansen viste kæresten frem for første gang på rød løberMikkel Hansen viste kæresten frem for første gang på rød løber

Forholdet er ikke nyt, men Mikkel Hansen og kæresten Stephanie Gundelach kan ikke ligefrem beskyldes for at have skiltet åbenlyst med deres samhørighed.

storybild

ZAGREB 20180128 Danmarks Mikkel Hansen under bronsmatchen mellan Frankrike och Danmark i handbolls-EM i Kroatien. Foto: Fredrik Sandberg / TT / kod 10080 *** Bilden ingår i SPORTPAKETET. För övriga BETALBILD *** (Billede: 10080 Fredrik Sandberg/TT)

Der har tidligere været billeder fremme af parret sammen, men det har været via hurtige skud fra fotograferne uden de to ligefrem velvilligt har stillet sig an og kigget fokuseret ind i kamerarne.

Men det gjorde de mandag, da de ankom på den røde løber til koncert med stjernerapperen Kendrick Lamar i l'AccorHotels Arena i Paris. Her stillede de sig op og gav fotograferne tid til at få et ordentligt billede af dem sammen.

Mikkel Hansen og kæresten Stephanie Gundelach sammen på rød løb før koncert med Kendrick Lamar i Paris. (Billede: Agence / Bestimage)

De første egentlige billeder af parret - for så vidt vides - blev taget i forbindelse med Roskilde Festival i juli måned, hvor Se og Hør fik et par knips af de to sammen, selvom Mikkel Hansen ifølge ugebladet ikke var særligt begejstret for opmærksomheden. Først måneden efter bekræftede Stephanie Gundelach over for samme ugeblad, at de to var kærester, men mere havde hun ikke at sige til den sag.

Stephanie Gundelach har haft stor succes, siden hun for år tilbage var en del af den trio, der startede bloggen Anywho.dk. Hun har fået slået sit navn fast som et af Danmarks største stilikoner, og hun har været at finde i flere store, internationale magasiner.

30-årige Mikkel Hansen spiller til daglig håndbold i klubben Paris Saint-Germain Handball. Han har to gange været kåret til verdens bedste mandlige håndboldspiller, og så har han vundet OL-guld og EM-guld med det danske herrelandshold.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Stærkt! Dansk succesduo spiller sig...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Kræver VM udsat: Fodboldstjerne...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx