Af Laura Rode Nygaard - 11/08-17 09:58

Kim Kardashian lagt for had efter foto af sønnen: Nu svarer hun igenKim Kardashian lagt for had efter foto af sønnen: Nu svarer hun igen

Kim Kardashian har set sig nødsaget til at lave en video, hvor hun forsvarer sine valg, efter et billede af sønnen fik internettet til at gå amok.

storybild

Kim Kardashian. (Billede: ANGELA WEISS)

Den amerikanske realitystjerne kom i juni ud i lidt af et stormvejr, da hun uploadede et billede til Facebook, hvor hendes knap to årige søn Saint sidder klar i bilen inden en køretur.

På billedet er den lille dreng parkeret i en autostol, mens han betuttet kigger ind i kameralinsen. Og det er det, der er faldet flere for brystet - at han kigger ind i linsen - for en blot 20 måneder gammel baby bør ikke være placeret med ansigtet i kørselsretningen, påpeger flere.

I det glødende kommentarfelt lyder det blandt andet fra brugeren Margaret Diaz:

'Han er så nuttet, lad os beskytte denne flotte fyr ved at sikre os, at han sidder den anden vej.'

I flere af de knap 2000 kommentarer påpeges desuden, at langt de fleste amerikanske stater ved lov forbyder børn under to år at sidde i kørselsretningen.

Kim Kardashian har forholdt sig tavs i debatten, men nu - knap to måneder senere - tager hun bladet fra munden.

Det sker i en video, hvor den 36-årige mor til to fortæller om sine bevæggrunde, skriver The Mirror.

»Hvad folk ikke ved er, at Saint nu har den vægt og højde, som det kræves for at man må vende fremad. Saint vejer faktisk mere en North, tro det eller lad være, men det gør han, og det er vildt,« lyder den overraskende melding fra realitydivaen, der også er mor til datteren North på fire år.

I Danmark anbefales det, at et barn sidder bagudvendt, til det er omkring fire år gammelt - afhængig af barnets højde. I USA tillader de fleste stater et barn at vende fremad, hvis det er to år gammelt, mens man i Californien, hvor Kim Kardashian bor med sin mand, rapperen Kanye West, og deres to børn, må placere et barn i fremadvendt position, hvis det er minimum en meter højt og vejer 18 kilo.

Og det er altså tilfældet for den 20 måneder gamle Saint, som dermed vejer mere end sin fire år gamle storesøster, hævder Kim Kardashian.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Ny forskning: Sådan lærer du dit barn...
bt.dk
Modeller gjorde noget totalt uventet...
bt.dk
Billede af kronprins Frederik vækker...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx