Af - 29/11-15 16:57

Johnny Depp bliver pludselig meget rørt da han skal fortælle om datters sygdomJohnny Depp bliver pludselig meget rørt da han skal fortælle om datters sygdom

Der er en særlig grund til, at Johnny Depp engang i mellem dukker op på hospitaler iført pirat-kostume.

Bildstrecke im Grossformat »

Lily Rose Depp, datter af Johnny Depp.

Sørøver-skuespilleren fortæller nu i talkshowet 'The Graham Norton Show', hvorfor det ligger ham så meget på sinde at dukke op som Jack Sparrow på hospitaler og glæde børn.

I 2007 blev hans datter, Lily Ross Depp nemlig ifølge Huffington Post ramt af en E. coli-infektion, der var tæt på at slå hende ihjel.

FILMANMELDELSE: Johnny Depp er djævelsk god som gangsterboss
FILMANMELDELSE: Johnny Depp er djævelsk god som gangsterboss

- Jeg har oplevet mørke perioder i mit liv. Men det var den mørkeste periode nogensinde, fortæller Johnny Depp, der i samme periode ellers oplevede kommerciel kæmpesucces med 'Pirates of the Caribbean'-serien.

- Jeg har altid besøgt børnehospitalerne, men efter den her oplevelse, blev det mere vigtigt. Børn de er så stærke. Det er forældrene, der stille og roligt er ved at dø. Og at jeg kan være med til at give dem et smil på læben og få dem til at grine, betyder alverden for mig.

Tarantinos ønskeliste  lækket: Sådan kunne legendarisk film have set ud
Tarantinos ønskeliste lækket: Sådan kunne legendarisk film have set ud

Johnny Depps datter overlevede heldigvis sin infektion og er som 16-årig godt i gang med at få sig et navn i Hollywood, hvor hun allerede har spillet med i filmen 'Tusk' og har to mere på vej. Derudover arbejder hun som model for Chanel.

Johnny Depp er ikke længere sammen med Lilys mor, sangerinden Vanessa Paradis men er i dag gift med skuespillerinden Amber Heard.

Husker du denne barnestjerne? Så lækker er han i dag!
Husker du denne barnestjerne? Så lækker er han i dag!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
Morten Resen jubler: 'Det havde vi...
bt.dk
Ekspert om forældres kritik af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx