Af - 18/04-15 10:50; Opdateret: 18/04-15 11:18

Sagde ja til at leve som fattig: Gav op og snød efter fire døgnSagde ja til at leve som fattig: Gav op og snød efter fire døgn

Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow skulle leve af madkuponer for at sætte fokus på fattigdom i USA, men hun snød allerede efter fire dage.

storybild

Gwyneth Paltrow kunne ikke holde til at leve på madkuponer i mere end fire dage. (Billede: Polfoto/AP)

I USA lever 47 millioner mennesker af food stamps, såkaldte madkuponer, som giver dem 29 dollars (ca. 200 kr.) om ugen at købe mad for.
Det er ikke særlig meget, synes kendis-kokken Mario Batali, som udfordrede Hollywood-skuespilleren Gwyneth Paltrow til at prøve at leve for det beløb.

Populær skuespillerinde: Jeg får dampet min vagina
Populær skuespillerinde: Jeg får dampet min vagina

Og hun holdt ikke engang i en uge - faktisk gav hun op allerede efter fire dage, hvor hun sprængte budgettet for at købe kylling og lakridser, skriver Washington Post.


Politikere i USA diskuterer netop nu, om madkuponerne skal sættes ned, så fattige har endnu mindre at købe mad for, og det er Paltrow selvsagt imod.

TV: Hollywood-stjerner afslører deres vildeste hemmeligheder!
TV: Hollywood-stjerner afslører deres vildeste hemmeligheder!

- Jeg er ked af at køre ud af en tangent, men mange hårdtarbejdende mødre bliver bedt om at gøre det umulige: Brødføde deres familier med et budget, som kun rækker til lav-kvalitets-mad. Mad-systemet i vores smukke land skal ændres drastisk - det er et problem, som vi alle mærker konsekvenserne af, siger Gwyneth Paltrow ifølge Washington Post.

LÆS OGSÅ: Gwyneth Paltrow har fundet kærligheden efter skilsmissen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx