Af - 13/04-16 08:30

Anne Gadegaard hyrer Gustav som personlig træner: Så meget har hun tabt sigAnne Gadegaard hyrer Gustav som personlig træner: Så meget har hun tabt sig

Anne Gadegaard er kommet under Gustav Salinas' vinger.

Bildstrecke im Grossformat »

Sangerinden Anne Gadegaard vil tilbage i topform, og derfor har hun hyret realitystjernen Gustav Salinas til at hjælpe sig.

Gustav har startet sit eget fitness-forløb, og han vil nu piske Anne Gadegaard rundt de næste 10 uger.


Anne Gadegaard beskriver på sin blog om forløbets første uge. Hun har valgt at droppe alkohol og gå all in på træningen, der inkluderer en daglig kost bestående af tomater og hytteost.

Hun har lagt dette billede ud som motivation - sådan vil hun gerne se ud igen:


I løbet af den første uge med Gustav som træner har Anne Gadegaard smidt tre kilo.

- Jeg er så glad, så glad, så glad! Jeg skal vejes igen på mandag, og er spændt på hvad resultatet er der. Lige nu nyder jeg bare, at de tre kilo er væk, skriver hun på sin blog.

Inden da var hun nervøs for sin vægt:

- Jeg må indrømme, at jeg var virkelig nervøs, da jeg skulle vejes inden min træning med Gustav. Jeg vidste selvfølgelig godt, at jeg har tabt mig lidt, fordi jeg har trænet så hårdt og spist så sundt, som jeg har. Og så har jeg også lige fået min menstruation, og det kan jo godt gøre, at min vægt enten var som før eller at jeg havde taget på. Så jeg var faktisk nervøs for, at vægten bare var som før. Og det ville jeg selvfølgelig synes var lidt træls fordi jeg har trænet så hårdt', skriver hun på bloggen.
Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx