Af - 01/06-15 09:19; Opdateret: 01/06-15 10:08

Går Omar Marzouk over grænsen her? Udstiller Løkke og Thulesen Dahl som nazisterGår Omar Marzouk over grænsen her? Udstiller Løkke og Thulesen Dahl som nazister

I en Facebook-kampagne fremstiller komikeren Omar Marzouk nogle af blå bloks fremtrædende politikere som nazister. Selv om hans fans raser, vil han ikke stoppe.

Bildstrecke im Grossformat »

'Du ved ikke, hvad vi står for', lyder teksten på en annonce, hvor DF-formand Kristian Thulesen Dahl har fået tegnet et SS-logo på overarmen.

- Nazi Omar har netop modtaget forsikring om, at denne "fri fugl" kun flyver til højre. Flertallet er hjemme!. Heil Habibi, skriver Omar Marzouk med reference til, at Kristian Thuelsen Dahl har erklæret, at han vil flyve frit i Folketinget og arbejde med både de røde og blå, hvis ikke Lars Løkke giver ham indflydelse efter et valg.

I kampagnen har han også taget Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, under nazi-behandling.

'Jeg har endelig fået nazi meget styr på mine bilag', lyder teksten, som står ved siden af Løkke med Hitler-overskæg og noget hvidt stads, der løber fra mundvigen.

Kampagnens første skud på stammen er et billede af komikeren selv iført nazi-kostume. I teksten hedder det: 'Stop Nazi Demokrati' – en klar reference til De Konservatives 'Stop Naziislamisme'-kampagne – og 'kommer du til Danmark skal du i arbejdslejr'.

I kommentarfelterne kan man se, at Marzouks indslag deler vandene.
- Det her er langt over stregen!!!, skriver en bruger, mens en anden udtrykker skuffelse over komikerens nazi-referencer:

- Tænk, der var engang jeg synes du var sjov. Nu er det bare.... Ja, ved sgutte helt hvad jeg skal tænke om det. Andet end sørgeligt.

Selv skriver Omar Marzouk da også, at der er kommet mange negative reaktioner på kampagnen.

- Hold op, nogen få mennesker er endda meget sur på mig, skriver han i et indlæg, hvori han opfordrer folk til at unlike hans profil, hvis de ikke kan klare mosten.
- Det er både frivilligt og helt gratis at være på denne side.

Han bedyrer samtidig, at der vil komme mere af samme skuffe:

- Jeg har ikke tænkt mig at stoppe det, tværtimod har jeg tænkt mig at skure op for Nazi Omar, kan i ik lig det så slet mig fra jeres like liste.

Folketingsmedlem for Venstre Jakob Engel-Schmidt mener, at nazi-kampagnen er langt over grænsen:


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx