Af - 07/07-16 15:38

Nu taler Irina ud om forholdetNu taler Irina ud om forholdet

"Vi er sammen". Sådan lyder konklusionen fra Irina i hendes nyeste blogindlæg. Den seneste tid er der gået rygter om, at hende og faren til hendes barn var gået fra hinanden.

Bildstrecke im Grossformat »

Blogger og realitypersonlighed Irina Babenko

Der har i nogen tid været spekulationer omkring, hvorvidt bloggeren og realitydeltageren, Irina Olsen stadig var sammen med kæresten Morten Brangstrup Olsen.

Men nu slår Irina i et nyt blogindlæg en tyk streg under, at hende og kæresten er sammen.

- What I am trying to say, er… at vi har haft det rigtig dejligt på ferien, og vi håber, at det fortsætter, når vi kommer hjem igen. Vi er sammen, afslutter Irina hendes nyeste blogindlæg.

Kan du godt lide at læse om kendisser, og vil du opdateres med artikler om emnet? Så like MX Kendte på Facebook.

Spørgsmålet er, om de to er sammen "igen", eller om de aldrig har været gået fra hinanden. Det er stadig op til folk at gætte sig til. Men den selvudnævnte diva indrømmer i hvert fald, at der har været kurre på tråden.

Intet er helt lyserødt hos nogen, men sommetider har vi vitterligt været på de lyserøde skyer, hvor alt er perfekt, og nogle gange er der udfordringer, det kan ske. Kan man klare de rigtig hårde tider sammen, så kan man klare meget efterfølgende også.
Sådan skriver Irina blandt andet på bloggen.

Irina: -Jeg har grædt den halve nat
Irina: -Jeg har grædt den halve nat

De to har været på en uges badeferie sammen, og nu skriver realitystjernen, at parret bliver i ferieparadiset - for de har brug for mere ferie sammen.

Irina har kærestet med Morten Brangstrup Olsen i to år, og sammen har parret et fælles barn. Hun har ikke tidligere ville udtale sig om, hvorvidt der var hold i rygterne om, at hende og kæresten var gået fra hinanden.

Divaen har tidligere skrevet et blogindlæg, hvor det blev tydeligt, at alt ikke var fryd og gammen.

- Jeg skynder mig hjem, så jeg kan komme af med det. Jeg har allerede grædt det halve af natten igen, skrev hun for to uger siden i begyndelsen af et blogindlæg.


LÆS OGSÅ: Irina Olsen efter historie om brud: Nu reagerer hun på rygte

LÆS OGSÅ: Medie: Irina Babenko er nu single

LÆS OGSÅ: Irina Olsens datter hyldet med ulovlig tatovering

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx