Af - 19/11-16 08:00; Opdateret: 19/11-16 08:18

Her er de nye deltagere i 'Paradise Hotel'Her er de nye deltagere i 'Paradise Hotel'

Metroxpress har været i Mexico for at møde de nye deltagere i 'Paradise Hotel'.

Bildstrecke im Grossformat »
Boris er den veltrænede, selvsikre og udadvendte fyr, der elsker at være i centrum og alle omkring ham bliver hurtigt draget af hans energi. Boris er meget populær på Instagram, hvor han lige nu har 659.000 følgere, derudover har han fuld gang i sin musikkarriere. Hans lillesøster hedder forresten Fie Laursen. Tanja er den sunde og fornuftige pige, der er opvokset på Samsø. Hun er stilbevidst og selvsikker, og selv om hun umiddelbart kan virke lidt stille, så er hun både sjov og festlig, når man lige kommer ind under huden på hende. Anders er den charmerende og veltalende og vil helt sikkert blive kendt som hotellets omsorgsfulde fyr, der med sine medfødte empati bekymrer sig om, hvordan de andre deltagere har det. Nanna er den smilende, naturlige og fornuftige pige, der efter gymnasiet brugte et sabbatår på at rejse til Afrika. Hun går meget op i sit udseende og er tidligere på året kåret som ugens instababe i M! Christian er den pigeglade og charmerende jyske fyr, og med sin selvsikkerhed og målrettethed kommer han sikkert til at smelte et pigehjerte eller to. Christian ar desuden rengøringsvanvid og hader rod. Maja er den lille feminine pige, der trods hendes størrelse fylder meget i et rum og er vant til at få alt opmærksomheden. Jonas er den overbevisende og selvsikre sælger-type, som formår at sno folk om sin lillefinger. Han kender ikke til janteloven og fortæller gerne om de ting, han har opnået i sit liv. Jonas laver musik, er DJ og er i øvrigt god til spil på computeren. Shane har columbianske rødder og er hotellets eksotiske pige. Hun har som yngre haft hovedrollen i TV-serien Shanne og veninderne, som blev sendt på DR Ramasjang. Man skal ikke lade sig narre af Lenny, der med sine tatoveringer hurtigt kan ligne en hård og bad boy-agtig type. Han er nemlig den charmerende drengerøv, der blandt andet går i kirke for at finde ro. Og så reddede han, sammen med en ven, tidligere i år en mands liv. Simone er den omsorgsfulde, ansvarlige og søde pige, der med sit smil og sin selvsikre udstråling ved, hvad hun vil. Hun arbejder blandt andet som vikar på et center for demente, som bartender, og model, og sidste år kom hun blandt de sidste 30 i Miss Danmark.

10 forventningsfulde og festglade unge danskere har netop begyndt optagelserne til den 13. sæson af realityprogrammet ‘Paradise Hotel’.

8 helt VANVITTIGE dilemmaer til Paradise-Rikke: Se hvad hun svarer
8 helt VANVITTIGE dilemmaer til Paradise-Rikke: Se hvad hun svarer

Metroxpress er taget til Mexico for at møde det unge startcast, hvor Shanne på 18 år er yngste deltager imens Lenny på 30 år agerer alderspræsident.

TINDER-TIRSDAG: Her er 10 særlige scoringsforsøg på Tinder
TINDER-TIRSDAG: Her er 10 særlige scoringsforsøg på Tinder

Følg løbende med her på mx.dk, hvor vi inden længe vil præsentere video-interviews med alle deltagerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
800 år gammelt dansk slot får vild...
bt.dk
Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Bær tilbagekaldes - kan give...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx