Af - 01/01-15 17:40; Opdateret: 01/01-15 20:58

Babyer på vej i det nye år: Kendte og kongelige med bule på mavenBabyer på vej i det nye år: Kendte og kongelige med bule på maven

Både i Hollywood og på de europæiske kongeslotte går flere kendte kvinder nu rundt med en bule på maven.

Bildstrecke im Grossformat »
Will og Kate venter barn nummer to, og efter planen bliver det april, at den lille ny kommer til verden, og prins George bliver storebror. Også i det svenske kongehus kommer der flere børnebørn til den regerende konge og dronning. Her venter prinsesse Madeleine sammen med sin mand Christopher ONeill deres andet barn, som de forventer kommer til verden til sommer. Parret har allerede datteren Leonore, som fylder et år til februar. Hos Pirates of the Carribbean-stjernen Keira Knightley forbereder familien sig også på en lille ny. Den 29-årige skuespiller venter sit første barn med musikerkæresten James Righton. Hos Star Trek-skuespillerinde Zoe Saldana er der to babyer på vej. Den 36-årige Saldana og husbond Marco Perego venter nemlig tvillinger. Hos familien Biel-Timberlake vil der også snart lyde babygråd, når 32-årige Jessica Biel nedkommer med sit og Justin Timberlakes første barn. Maven vokser også på Gossip Girl-stjernen Blake Lively, der venter sit første barn med sin 10 år ældre mand, Two Guys and a Girl-skuespilleren Ryan Reynolds. Den 37-årige Ringenes Herre-skønhed er gravid med sit andet barn, som bliver kæresten Dave Gardners første. Tyler er allerede mor til niårige Milo, som hun fik sammen med eksen Royston Langdon. Den lille ny forventes at komme til verden til februar. Hos Sasha Baron Cohen og Isla Fisher er der igen en baby på vej. Parret venter deres tredje barn til foråret, som får to storesøstre - seksårige Olive og fireårige Elula Lottie Miriam. American Idol-sangeren Carrie Underwood forventer også at blive mor til foråret, hvor hun og hockeyspilleren Mike Fisher venter deres første barn. Den columbianske Whenever Wherever-hitmager Shakira har sit andet barn på vej sammen med FC Barcelona-fodboldspilleren Gerard Piqué. De to har i forvejen sønnen Milan på knap to år. På billedet er Shakira højgravid med Milan.

Kun få måneder efter, at englænderne havde fejret lille prins Georges et års-fødselsdag, kom nyheden om, at endnu en royal arving var på vej i det engelske kongehus. Den 8. september tweetede Clarence House, hvor prins William og hertuginde Kate bor, at parret venter deres andet barn.

Baby-lykke: Prins William og Kate udvider familien
Baby-lykke: Prins William og Kate udvider familien


Will og Kate er langtfra det eneste par med fast gang på alverdens røde løbere, som venter en familieforøgelse i det nye år.

Prinsesse Madeleine er gravid
Prinsesse Madeleine er gravid

Se med i galleriet ovenfor, og se hvilke andre stjerner, der går rundt med bule på maven og baby på vej i 2015.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx