Af - 22/01-16 07:24

'Numse'-Rasmus nægtet adgang til Reality Awards: I strid med arrangøren'Numse'-Rasmus nægtet adgang til Reality Awards: I strid med arrangøren

Numse-Rasmus er ikke velkommen til årets Reality Awards, efter han har annonceret sit eget 'Reality Award'-show i Aalborg og købt domænet realityawards.dk. Arrangøren har meldt ham til klagenævnet for domænenavne.

storybild

(Billede: SBS)

'Singleliv'-profilen Rasmus Birnbaum også kendt som 'Numse'-Rasmus er ikke inviteret til årets Reality Awards, der afholdes på mandag i Cirkusbygningen. Han er nemlig endt i en strid med arrangøren om rettighederne til domænenavnet www.realityaward.dk og har derudover netop annonceret, at han i 2017 vil afholde sit eget Reality Awards i Aalborg.

TV: Numse-Rasmus stiller op i årets X Factor
TV: Numse-Rasmus stiller op i årets X Factor

- Vi har noteret os, at en Rasmus Birnbaum har annonceret et slags event i Aalborg i 2017. Samtidig har han købt et domæne med vores navn, som åbenbart skal bruges til at sælge billetter til eventet. Denne Rasmus Birnbaum har intet med Reality Awards at gøre overhovedet, og hvis man køber billetter hos ham i den tro, at det er det originale Reality Awards, tager man fejl. Jeg vil gerne slå fast, at Birnbaum intet har med Reality Awards at gøre overhovedet, fortæller Reality Awards arrangør Kit Nielsen.

Kæmpe realitydrama: Gustav smed Sy Lee af vogn
Kæmpe realitydrama: Gustav smed Sy Lee af vogn

- Han har for nyligt forsøgt at sælge os domænet for et stort beløb, men i og med, at det er oprettet efter, vi begyndet at holde Reality Awards, er det naturligvis nærliggende at tro, at det er købt i ond tro. Det bliver en sag klagenævnet for domænenavne kommer til at afgøre. At han nu også har annonceret et event, vil vi bede vores jurister kigge nærmere på med det samme, tilføjer hun og understreger, at dette er første og sidste kommentar Reality Awards giver om Rasmus Birnbaum, da de ikke ønsker medvirke til hans cirkus.

Gustav løfter sløret: Dette skal jeg opnå, inden jeg fylder 30
Gustav løfter sløret: Dette skal jeg opnå, inden jeg fylder 30

'Numse'-Rasmus mener, han har loven på sin side og udtaler til metroxpress:

- Hun kunne bare have købt navnet, før hun begyndte at lave sit arrangement. Jeg synes, hun går i små sko, men nu må vi lade advokaterne afgøre det. Jeg vil gerne understrege, at jeg ønsker ingen krig med Reality Awards, og det er fedt hun laver en award i København, jeg synes bare, der også bør være et show i Jylland.

Kunne du ikke bare finde på et andet navn?

- Nej, det er ikke det, det handler om. Men hvis jeg skal kalde det noget andet, så gør jeg det. Det er som sagt advokaterne, der må afgøre det.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx