Af - 19/01-17 10:20

Christiane får egen tv-kanalChristiane får egen tv-kanal

ChriChri-universet udvider. I løbet af 2017 kan du nemlig se 'ChriChri tv'.

Bildstrecke im Grossformat »
Tv-værten blev mor i sensommeren 2016. Tryk på linket for at se flere billeder af Christiane Schaumburg-Müller og hendes gravide mave. Christiane Schaumburg-Müller blev gift i december 2012, og hendes kjole var designet af Jesper Høvring. 2. maj i år fortalte Christiane Schaumburg-Müller, at hendes og Liam O'Connor er sammen igen, og at de venter en baby. Her ses et af de få billeder, som pressen har fra deres bryllup, som blev holdt i 2012. I juni 2015 fortalte parret dog, at de skulle skilles. Nu er rapperen og tv-værten sammen igen. Klik på artiklen og læs mere om, hvordan de to kendisser fik fortalt pressen, at de var sammen igen. Det er åbenbart rapperens taleevner, som Christiane er faldet for, afslører hun i et nyt interview med Alt for Damerne. Det nye hjem burde have rigeligt med plads til en lille ny, da det er 313 kvadratmeter stort. Huset ligger på en hjørnegrund i det mondæne Hellerup på Niels Andersensvej, hvor parret boede sammen, inden de gik fra hinanden. Dengang var der 272 kvadratmeter at boltre sig på. Læs mere om huskøbet ved at trykke på linket her. Christiane Schaumburg-Müller har et meget langt CV med titler som tv-vært, skuespillerinde, blogger og forfatter. I januar fik hun også et navn, der næsten kan kæmpe med længden på hendes CV. Christiane Schaumburg-Mülle havde nemlig været til numerolog, hvor hun fik skilt sig af med Liams efternavn, og tilføjet navnet Margueritte. Hendes nye navn er derfor: Christiane Margueritte Schaumburg-Müller. Her ses hun sammen med tv-værten Pelle Hvenegård til actionunderholdsningsprogrammet Ninja Warrior. Programmet kommer snart med en ny sæson. Her ses Christiane Schaumburg-Müller med Medina og musiker Søren Rasted. De tre var værter, da sangkonkurrencen Popstars i 2014 udkom med en ny sæson - mange, mange år efter, den seneste sæson var blevet sendt. I flere sæsoner var Christiane Schaumburg-Müller vært på TV2's populære underholdsningsprogram, Vild med dans. Hendes medvært var Claus Elming er stadig er vært på programmet sammen med Sarah Grünewald. I 2014 spillede Christiane Schaumburg-Müller med i TamTam, som er Tivolis revy. Her ses hun sammen med sangerinden og hendes daværende medskuespiller Szhirley.

Klik dig gennem billedgalleriet og bliv klogere på Christiane Schaumburg-Müller.

Et 'hemmeligt’ projekt'.

Sådan har Christiane Schaumburg-Müllers onlinemagasin ChriChri indtil videre omtalt deres kommende lancering. I dag har de løftet sløret for de hemmelige planer:

ChriChri lancerer deres egen tv-kanal. Den går i luften i løbet af 2017.

Indholdet kommer til at læne sig op af det, du i forvejen kender fra ChriChri-universet, og er eksklusivt produceret i samarbejde med det super seje firma Drive Productions!
Det skriver ChriChri.dk.

Kanalen kommer til at hedde 'ChriChri tv'.

Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.
Christiane: Derfor faldt jeg for L.O.C.

Christiane Schaumburg-Müller

LÆS OGSÅ: Christiane troede det værste, da sønnen blev født: Søgte råd på 'Heste-Nettet.dk'

LÆS OGSÅ: Christiane kan ikke få nok af sin søn: 'Han er en lille suttefyr'

LÆS OGSÅ: Her tager L.O.C. lille Constantin med på arbejde

LÆS OGSÅ: TV: Christiane: - Lad nu bare kvinderne indrette det hjem

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Reddet af vidne: Dansk baron frikendt...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Bøde til far: Søn fundet i kuffert
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx