Af - 20/04-15 20:43

Er penis-bommert skyld i, at Ariana Grande dropper kæreste?Er penis-bommert skyld i, at Ariana Grande dropper kæreste?

Den unge popstjerne er færdig med Big Sean.

Bildstrecke im Grossformat »

I sidste uge lagde rapperen Big Sean et billede op på sin Instagram-profil med en lidt upassende tekst, der menes at være rettet mod kæresten, Ariana Grande.

'I Give her that D... #Detroit', lød det, og det tolkede flere som om, at han mente, at den seks år yngre sangerinde skulle have rigeligt med sex.

Men i disse sociale medie-tider, så skal man altså passe på med, hvad man skriver. For der gik ikke lang tid, før Big Seans svigerfar så og svarede på billedet:

'That D. Better be Detroit Sean'.

Og nu - en lille uge senere - er det officielt, at Ariana Grande og Big Sean ikke længere er et par. Det oplyser talsmænd for det nu forhenværende par til blandt andet rap-up.com:

'De holder begge meget af hinanden og er fortsat nære venner. Vi vil bede medierne om at respektere begges ønske om fred i denne sag nu'.

Dermed går pressemeddelelsen ikke i dybden med, hvad der ligger bag bruddet. Der er heller ikke nogle officielle forlydender, om penis-bommerten skulle have noget med parrets brud at gøre, eller om der bare er tale om et uheldigt sammentræf. De to havde i øvrigt set hinanden i otte måneder.

Andre gossip-medier har spekuleret i, at de to afsluttede deres forhold for nogle uger siden.

'De tog beslutningen om at skilles ad, fordi deres koncertplaner var i konflikt med hinanden, og det ville tvinge dem fra hinanden i løbet af det næste år, har en kilde, der angiveligt skulle være tæt på parret have sagt.

LÆS OGSÅ: Syv grunde til at det er fedt at være singlekvinde

LÆS OGSÅ: Nicki Minaj i hævnporno-skandale: Ekskæresten afviser at stå bag

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx