Af Jeppe Pedersen - 22/11-17 11:45

Gina Jaqueline har droppet sugardating: Derfor forelskede jeg mig i sugardaterGina Jaqueline har droppet sugardating: Derfor forelskede jeg mig i sugardater

Den 26-årige skønhed er blevet kærester med 'Advokaten'

storybild

Gina Jaqueline fra DR3-programmet Gina Jaqueline en sugadaters fortælling'. (Billede: Privat)

Gina Jaqueline fra DR3-programmet 'Gina Jaqueline – en sugardaters fortælling' har droppet sugardatingen, efter at hun er blevet kæreste med én gennem sugardatingen.

Hun vil ikke afsløre, hvem den nye kæreste er men mener ikke, at det er svært at gætte.

»Det må folk selv gætte,« siger Gina Jaqueline, der i programmet dater både 'Advokaten' og 'Nordsjælland', som de to mænd hedder i programmet, hvor 'Advokaten' er hendes åbenlyse favorit.

Forholdet har stået på 'i et stykke tid', fortæller Gina Jaqueline fra Vesterbro. Hun kunne mærke, at det skulle være mere end bare sugardating. Og derfor sagde hun til ham, at hun ikke længere forlangte, at han skulle give hende gaver.

»Jeg havde ikke lyst til at modtage noget fra ham som bytte. Jeg har haft mange kærester, men jeg har aldrig prøvet følelsen af ikke at ville være sammen med andre. Det har været en øjenåbner for mig,« siger hun og forklarer, hvorfor det lige blev ham, der fik hende til at droppe andre mænd:

»Han er den, jeg har mødt, som jeg bedst kan lide. Vi tænker de samme ting. Vi fuldfører hinandens sætninger, vi vil de samme ting. Han er sofistikeret og det mest ægte menneske, jeg har mødt. Jeg er meget glad og lykkelig,« siger 26-årige Gina Jaqueline om den nye kæreste, der er 'markant ældre end hende selv.'

»Jeg har altid kunnet lide ældre mænd. Jeg synes, det er sexet med erfaring. Det er mere spændende. Jeg føler mig mere på bølgelængde med dem, der er lidt ældre. Mænd på min egen alder minder mig for meget om min lillebror. De siger mig ikke noget. Jeg kunne ikke finde på at være sammen med nogen under 35 år,« siger Gina Jaqueline.

I DR3-programmet ser hun de to sugardaddys 'Advokaten' og 'Nordsjælland'. Hun fortæller, at 'Nordsjælland' ikke tog det pænt, da hun overbragte nyheden om, at hun har droppet sugardatingen.

»Han synes ikke, det var sjovt,« siger hun.

Selv hvis det nu faste forhold ikke skulle holde, vil Gina Jaqueline aldrig vende tilbage til sugardating.

»Jeg er færdig med at sugardate. Nu ved jeg, hvordan det er at have en rigtig kæreste, som jeg er forelsket i. Nu ved jeg, hvordan en relation rigtigt skal være, og nu er der ingen grund til at lege med relationer mere,« siger hun og fortæller, at hun dog ikke fortryder, at hun har gjort det.

»Jeg fortryder ikke noget, men hvis jeg kunne gøre noget om, da jeg var 15 år, ville jeg det. Dengang var jeg alt for ung. Der var nogle oplevelser, som jeg gerne ville have været foruden. Man skal ikke sætte en pris på sig selv, og man skal ikke overskride sine seksuelle grænser. Det har jeg lært,« siger hun og anbefaler, at andre ikke giver sig i kast med det.

Sugardating er et seksuelt forhold mellem en ældre person, enten en mand eller kvinde, og en yngre partner.

I tillæg til aldersforskellen i forholdet er sugardating karakteriseret ved en betydelig ulighed i parternes økonomiske situation, hvilket ofte er det, som binder forholdet sammen.

Sugardating foregår ofte via hjemmesider, hvor sugarbabes og sugardaddies kan oprette profiler og skabe kontakt.

Det største danske site er Sugardaters.dk og har eksisteret siden 2014.

Sugardaters.dk har mere en 78.000 profiler i Danmark, oplyser de til Berlingske. 45 pct. af brugerne er sugardaddies, 35 pct. sugarbabes, 15 pct. boytoys og 5 pct. er sugarmamas.

Sitets brugertilstrømning er i vækst. I gennemsnit fik Sugardaters.dk 1.700 nye profiler om måneden i 2016 og 1.850 i 2017.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nyt regnskab: Derfor har kongehuset...
bt.dk
Mascha Vang afslører: To nye...
bt.dk
Sexrådgiver får ofte samme spørgsmål:...
bt.dk
Dommedag for Peter Madsen: Se de fire...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx