Af - 06/04-14 13:49

Ærlig Robbie Williams: Jeg burde være dødÆrlig Robbie Williams: Jeg burde være død

Den tidligere Take That-sanger ville have været død, hvis ikke det var for hans managere, afslørede han ved et award show.

storybild

Robbie Williams har tidligere været indlagt på en afvænningsklinik for at komme sine dæmoner til livs. (Billede: AP/Polfoto)

Den britiske sangstjerne, Robbie Williams, kan takke sine managere for, at han er i live i dag. Det afslørede han, da han tog imod en pris ved et award show i London, der hyldede managere og artister.

Hva' så, Robbie? Vil du bytte med Eurovision?
Hva' så, Robbie? Vil du bytte med Eurovision?

Sangeren har haft store problemer med stoffer, og han lod sig blandt andet indlægge på en afvænningsklinik i 2007. Læg dertil en række mentale problemer som depressioner som følge af hans enorme succes.

Derfor brugte han prisoverrækkelsen til at hylde dem, som ifølge Williams er årsagen til, at han kunne være tilstede.

- Jeg ville være død, hvis det ikke var for mine managere, sagde Robbie Williams bramfrit foran publikum og understregede, at han mente det.

- Jeg er seriøs, så tak skal I have.

Danmark kan bare ikke få nok af Robbie Williams
Danmark kan bare ikke få nok af Robbie Williams


Mistede følelsen i armen

Den efterhånden 40-årige sanger har tidligere fortalt i et interview med Daily Mail, hvordan han var dybt afhængig af kokain.

- Jeg var så dybt afhængig, at jeg vidste, at jeg nok snart ville dø af mit misbrug, men jeg var ligeglad, fortalte han i 2013 og forklarede videre, at han på et tidspunkt havde taget så mange stoffer, at han mistede følelsen i den ene arm.

- Men jeg havde det sjovt imens. Ingen fortsætter med at tage stoffer, hvis de ikke kan lide det, og jeg nød det. Det lykkedes mig lige akkurat at slippe ud af misbruget. Jeg var blot et par dage fra at dø ved flere lejligheder.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx