Af Sebastian Kirk - 17/10-17 19:21

Khloé Kardashian forvirrer fans med nyt foto: 'Hvad sker der?'Khloé Kardashian forvirrer fans med nyt foto: 'Hvad sker der?'

Khloé har delt et nyt foto på Instagram. Men én ting undrer hendes fans.

storybild

Khloé Kardashian i maj i år. (Billede: ANGELA WEISS)

Khloé Kardashian har trukket en del overskrifter den seneste tid, efter det for nylig kom frem, at hun angiveligt er gravid.

Nu bliver der imidlertid lagt en lille dæmper på det rygte, som BuzzFeed satte i gang i slutningen af september.

For på et nyt foto, den 33-årige realitystjerne har delt på Instagram, er der nemlig ikke skyggen af en baby-bule at spore, selv om hun poserer i et helt kropstæt body-suit.

Her står hun og kysser med kæresten Tristan Thompson, som angiveligt skulle være faren til hendes måske/måske ikke kommende barn, som hun altså ikke selv har meldt noget som helst ud om endnu.

My Love

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Men der er noget, der ikke helt stemmer på billedet. Hvis man kigger nærmere på Tristans venstre hånd, som er umiddelbart foran Khloés mave, kan man se, at den er helt sløret.

Det har da også fået flere af Khloés knap 70 millioner følgere til at stille spørgsmålstegn ved, om billedet har været en tur igennem Photoshop.

'Hvad sker der med hans hånd???', spørger brugeren sgreen93332 eksempelvis.

'Så photoshoppet!! Haha, se Tristans hånd,' supplerer countrybby22.

'Hvorfor sidder jeres hænder SAMMEN??? Lad være med at photoshoppe din skønne krop, Khloé, vis din baby-bule frem. Alle ved det alligevel,' lyder det fra claire.broom.

Andre brugere spekulerer over, om der mon er tale om et gammelt billede, hun først lige har lagt op, hvilket kunne være en anden forklaring på, at hun tilsyneladende ikke er gravid.

Hun er ikke den eneste i familien, der forholder sig tavs omkring en påstået graviditet. Rygterne om, at halv-lillesøsteren Kylie Jenner også skulle vente barn, har været massive den seneste måneds tid.

Derudover venter storesøster Kim Kardsahian og hendes mand, Kanye West, parrets tredje barn via en surrogatmor.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Forhandlere er gået hjem: Her er...
bt.dk
Markant profil i hårdt angreb på sit...
bt.dk
Nægtede at følge...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx