04/04-18 15:58

Sasha Klæstrup træt af at stå i skyggen af Nikita: 'Jeg vil være hjemmegående'Sasha Klæstrup træt af at stå i skyggen af Nikita: 'Jeg vil være hjemmegående'

Sasha Klæstrup var træt af at stå i sin søster, Nikita Klæstrups, skygge.

storybild

(Billede: Janus Nielsen)

Når TV3-programmet 'Divaer i junglen' atter løber over skærmen efter fem års pause, bliver det med Sasha Klæstrup som én af divaerne. Sasha er nok mest kendt for, at hun er Nikita Klæstrups søster, og det var blandt andet dét, der var årsag til, at hun sagde ja til at medvirke i programmet.

»Jeg synes, at det kunne være spændende at prøve og opleve noget andet. Så synes jeg også, at det kunne være lidt rart at træde lidt ud af min søsters skygge, som jeg jo står ret meget i. Så derfor valgte jeg at være med,« fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Troede du, Fie og Carolines bitchfight var slut? Tro om igen!

LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester – vi boller bare!

Til dagligt studerer Sasha enkeltfag, for hun har svært ved at finde en uddannelse, hun virkelig brænder for. Derudover er hun mor til to, og børnene er det vigtigste for hende.

»Det jeg allerhelst vil, det er at være hjemmegående husmor. Mange er sådan: “Ej, hvor gammeldags”, men jeg kan bare godt lide at lave mad og være sammen med mine børn. Jeg vil gerne hente mine børn tidligt eller lade dem være hjemme og rigtig kunne gå at hygge med dem,« fortæller hun.

Du kan se Sasha kæmpe sig igennem Jakob Kjeldbjergs udfordringer i  'Divaer i junglen' hver mandag klokken 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen lover: I får en ny side at se af mig i junglen

LÆS OGSÅ: Janni Ree afslører: Det her program vil jeg gerne være med i

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Frustreret Superliga-profil til...
bt.dk
FCM kvajer sig mod AaB: Her er BTs...
bt.dk
Fagforeningsboss direkte inde fra...
bt.dk
Legendarisk dansk band: Ulovlig trick...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx