Af - 14/08-15 08:44

Metroxpress lover Kardashian-fri zone i en ugeMetroxpress lover Kardashian-fri zone i en uge

I næste uge - altså den 17.-23. august - dækker vi ikke nyheder om Kardashian og Jenner-familien med inspiration fra den kendte blogger Perez Hilton.

Bildstrecke im Grossformat »

Kim Kardashian og hendes familie forstår at havne på forsiden af alverdens aviser og magasiner.

På metroxpress dækker vi også familien Kardashians liv flittigt, fordi vores læsere rent faktisk klikker ind på historierne. Den seneste uge har vi haft historier om Kims nøgenselfie, Kylies fødselsdag, Kendalls frisure og meget mere.

Sangerinde om Kim Kardashian: Hvad laver den k**** på forsiden af Rolling Stone
Sangerinde om Kim Kardashian: Hvad laver den k**** på forsiden af Rolling Stone

Men med inspiration fra den amerikanske kendis-blogger Perez Hilton vil hele næste uge ikke skrive historier om den überkendte reality-familie. Han kalder det for en 'Kardashian Kleanse'. Den kendte blogger vil droppe historier om dem i en uge til fordel for historier om andre inspirerende kvinder.

Vi har ikke noget imod familien, men det er et lille eksperiment, som skal teste os i, hvordan det er muligt at navigere uden om verdens mest eksponerede familie.

Selv om Kardashian-historier er populære i vores avis og på vores hjemmeside, er der nemlig også mange, som ikke bryder sig om vores dækning af familien. Under vores historier får vi ofte kommentarer som disse: ‘Man bli’r så træt’, ‘Who cares?’ og ‘Fat nu, at vi ikke gider høre mere om The Kardashians’.

GALLERI: Se hvordan Kim Kardashians røv endelig gør nytte
GALLERI: Se hvordan Kim Kardashians røv endelig gør nytte

Til jer med denne holdning: Læn jer tilbage og nyd en Kardashian-fri uge. Mandag den 24. august kan i her i avisen læse om vores uge uden den famøse familie.

Dem kommer vi ikke til at skrive om:

Der kommer ikke til at være dækning af Kim, Kourtney, Khloe og Robert Kardashian, ligesom der heller ikke kommer historier om Caitlyn, Kris, Kylie og Kendall Jenner. Desuden heller ikke om de allerede nævntes børn og partnere.

Træt af Kardashian-nyheder: Sådan blokerer du for dem
Træt af Kardashian-nyheder: Sådan blokerer du for dem

I er meget velkomne til at skrive til lkr@mx.dk for at fortælle, hvad I mener om Kardashian-fri uge, og hvordan I oplever den.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx