Af Bo Poulsen - 25/12-17 10:43

Kendt komiker afslører: Har været fuld hver dag, siden han fyldte 18 årKendt komiker afslører: Har været fuld hver dag, siden han fyldte 18 år

I starten var britiske Ricky Gervais forsigtig med at drikke alkohol, da han var vokset op med en alkoholisk far.

storybild

Arkivfoto. (Billede: HANDOUT)

Men det sobre forhold til alkoholen ændrede sig dog ret hurtigt, efter han var fyldt 18 år.

»Min far kunne godt lide at drikke, og jeg tænkte 'nej, jeg skal ikke drikke'. Men efter jeg havde fået min første fucking drink, tænkte jeg, hvorfor fanden nu ved jeg, hvorfor han drak hele tiden - man får det fucking godt,« lyder det fra ham.

Herefter har han ifølge sit eget udsagn været fuld hver eneste dag.  Det skriver Daily Star.

I dag er komikeren 56 år gammel, og han har ingen planer om at stoppe med at drikke lige foreløbigt. Han mener nemlig ikke, at der er nogen grund til at være ædru. Han har lyst til at drikke hele tiden, lyder det noget alarmerende budskab.

Ifølge Gervais bruger han det også som et værktøj, når han arbejder.

»Hvis jeg ikke drak, så ville jeg ikke være modig nok til at sige nogle af de ting, jeg siger,« lyder det fra the Office-skuespilleren.

Men det ender ikke altid godt for ham, når han drikker sig fuld. Han genfortæller blandt andet en noget pinlig historie, hvor han endte med at tisse i sengen, efter en våd pubtur med en kammerat, hvor der var røget seks store fadøl med Guinness ned.

Ricky Gervais har vundet ved flere prominente prisoverrækkelser. I 2001 vandt han en Golden Globe for sin rolle i komediserien 'The Office', og i 2008 vandt han en Emmy for sin rolle i serien 'The Extras'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Tempomaskine vinder: Tager fusen på...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
Topforhandler i Forligsen: Vi er i en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx