Af Daniel Seistrup - 08/04-18 21:49

'Gulddreng' har han opgivet: Det laver Malte Ebert nu'Gulddreng' har han opgivet: Det laver Malte Ebert nu

Gulddreng blev lagt i graven. Nu fortæller manden bag, hvad der skal ske.

storybild

ARKIVFOTO. Gulddreng optræder ligesom Ed Sheeran til årets finalebrag, der står mellem Mia, Chili og Morten Nørgaard. (se Ritzau historie 271000) Gulddreng på scenen i Store Vega torsdag 27. Januar 2017. (Foto: Torben Christensen/Scanpix 2017) (Billede: Torben Christensen)

Gulddreng, eller Malte Ebert, som er hans borgerlige navn, sagde i begyndelsen af 2018 farvel til den selvfede, arrogante karakter, der i løbet af kort tid fik stor succes og opmærksomhed i Danmark.

Men selv om karakteren Gulddreng er gemt langt væk - bagerst i skuffen - så betyder det ikke, at 23-årige Malte Ebert stopper med at lave musik.

Det fortalte han selv til TV 2, da han var dukket op til 'Danmark har talent' lørdag aften for at støtte sin storebror, der var blandt deltagerne.

»Jeg laver stadig musik: Skriver lidt for nogle forskellige folk, og så pønser jeg også på noget,« siger Malte Ebert til TV 2 og tilføjer:

»Jeg har lige været i studiet med Hugo Helmig, jeg har skrevet lidt for Katie Keller (dansk sangerinde, red.) og så skriver jeg meget for de artister, der er på mit eget management (Glass Management, red.).«

Men mere konkret end det vil Malte Ebert heller ikke blive. Han fortæller dog, at der kommer til at ske spændende ting på solofronten.

Malte Ebert fortæller, at han stadig bliver genkendt på gaden som Gulddreng. Men han regner bestemt ikke med, at Gulddreng bliver hevet op af skuffen igen. Han er gemt langt, langt væk.

Malte Eberts storebror, Jonas Ebert, er en del af den århusianske vokalgruppe Sono, som medvirkede i årets udgave af TV 2-programmet 'Danmark har talent'. Gruppen nåede til liveshow, men blev sendt ud af programmet lørdag aften inden finalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk komiker single: Forholdet holdt...
bt.dk
Nyslået Jokermillionær: Jeg får ikke...
bt.dk
Karin i chok over brutalt overfald på...
bt.dk
Caroline Fleming har fået nyt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx