Af - 30/05-13 09:26; Opdateret: 30/05-13 10:27

Kira Eggers: Nu er jeg klar til at blive giftKira Eggers: Nu er jeg klar til at blive gift

Kira Eggers hjælper singler med at finde sammen i ny speed dating-bus. Selv er hun færdig med nye mænd.

storybild

Kira drømmer om bryllup med sin kæreste igennem lidt over et år, musikeren Dan Vithus Gabriel Laustsen. (Billede: Polfoto)

I sit nye job som kommunikationskonsulent for dating-websitet Seeqone.com, er Kira Eggers, 38, i fuldt sving med at opfordre folk til at date. Blandt andet i en ny speed-dating-bus, som skal rundt på flere af de danske festivaller. I næste uge starter bussen på Skive Festival.

Hvorfor skal festivalgængerne speed-date?

– Ja, folk scorer jo igennem på festivalerne i forvejen. Men derfor kan det også være en sjov, uhøjtidelig måde at prøve det.

Skal du ud med bussen?

Ikke alle stederne, men Ringsted Festival kommer jeg helt sikkert på. Og så overvejer jeg Samsø Festivalen. Øen ser så hyggelig ud, men jeg har aldrig været der. Der er da for dårligt.

Har du nogensinde selv prøvet?

– Nej, det er lidt svært, når de fleste ved, hvem jeg er, for mange har fordomme. Men jeg er faktisk også meget genert. Jeg har heller aldrig online-datet. Jeg er nok mest til at møde folk ude i verden, selvom jeg elsker at være social på nettet.

Er det ikke okay at være single?

– Jo da. Men jeg nåede til et punkt, hvor det blev pænt træls, fordi alle vennerne fik partner og børn. Det at skulle sidde som eneste single ved et selskab kunne få mig til at blive væk! Sådan er det, når man når en vis alder og er single, men nogle af os er bare 'late bloomers', og det er helt i orden!

Nu har du været kæreste med Dan Vithus i lang tid. Hvorfor er det så godt?

– Det lyder som en kliché, men han vil intet ændre ved mig. Når vi går rundt derhjemme, er jeg mig selv. Jeg bliver accepteret, og så er vi virkelig gode venner. Det er nødvendigt i et godt forhold. Meget kan man sige, men hvis man ikke er gode venner i et forhold, så går det ikke i længden.

Skal I så giftes?

– Jeg vil rigtig gerne! Det havde jeg aldrig troet, men med Dan har jeg fået lyst. Indtil videre snakker jeg meget om det, og Dan snakker mere bare med.

Har du tænkt over hvordan?

– Jeg tror, at jeg bliver en bridezilla uden lige! Jeg tænker i hvert fald over det. Jeg har overvejet at blive gift i sommerhuset, fordi her er så smukt, men hvis vi så bliver skilt, vil jeg jo blive mindet om det hele tiden. Altså, jeg tror det ikke, men jeg er jo realist!

Skal I så aldrig flytte sammen?

– Det er perfekt, som det er nu, hvor vi bor halvt sammen. Vi har begge behov for at være alene noget af tiden, og det er fantastisk at kunne være ærlig omkring. Lige nu tror jeg faktisk, at han glæder sig til at skulle hjem og være lidt sig selv.

Så ingen bliver såret?

– Nej, nej. Jeg synes jo også, det er dejligt, at jeg får noget tid alene. Det fungerer for os på den måde, så det er også noget, vi kan tale helt ærligt om.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Genialt hotel-trick får folk til at...
bt.dk
37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Remee er ikke imponeret over Sanne:...
bt.dk
Bekymret anklager: Lockout kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx