Af - 02/12-13 12:09

Smuk Hollywood-stjerne springer ud som lesbiskSmuk Hollywood-stjerne springer ud som lesbisk

Skuespillerinden Maria Bello skriver i en artikel New York Times, at hun i længere tid har dannet par med en kvinde.

storybild

Maria Bello fik sit gennembrud i tv-serien 'Skadestuen', hvor hun spillede lægen Anna del Amico. Siden har hun medvirket i et hav af film og tv-serier, senest 'Prisoners', hvor hun spiller over for Jake Gyllenhaal og Hugh Jackman. (Billede: Polfoto/AP)

Det var, da Maria Bello genlæste sine gamle dagbøger, det gik op for hende, at den kvinde, hun kaldte sin bedste veninde, måske også kunne være hendes kæreste.

- Jeg faldt over et sort-hvidt billede af min bedste veninde og mig fra en nytårsaften. Vi så så glade ud, og jeg kunne ikke lade være med at smile. Indtil da havde jeg aldrig tænkt over, at vi måske kunne vælge at elske hinanden på en romantisk måde også, skriver den 46-årige skuespiller, som er kendt fra blandt andet 'A History of Violence' og 'Thank You for Smoking', i en artikel i New York Times.

Her bliver alle dine tv-helte slået ihjel
Her bliver alle dine tv-helte slået ihjel

I avisen fortæller hun, hvordan hun fortalte sin nu 12-årige søn Jackson, at hun var forelsket i Clare, som han havde kendt hele sit liv.

- Det var et øjeblik, jeg havde set frem til og gruet for i flere måneder. Jeg tog en dyb indånding, for jeg vidste, at hans reaktion ville påvirke vores liv i lang tid, skriver amerikaneren, der kunne ånde lettet op, da sønnen – hvis far er tv-produceren Dan McDermott, som Bello var kæreste med i en årrække, tog godt imod nyheden.

Briterne: Kongen må gerne være bøsse
Briterne: Kongen må gerne være bøsse

Det samme gjorde Maria Bellos forældre.

- Min fars reaktion kom i en sky i cigarrøg, mens vi sad på et kasinos tag i Atlantic City. 'Hun er en god pige, godt for dig', var farmands ord, husker skuespilleren.

Hollywood-sexsymbol er vild med homo-rygter
Hollywood-sexsymbol er vild med homo-rygter

Det var familiens fine måde at reagere på, der gav hende modet til også at springe ud over for 'branchen' med artiklen i New York Times. Og nu kan hun slet ikke forstå, at det tog hende så lang tid at finde sammen med Clare – og at fortælle verden om det.

- Hvad har jeg ventet på? Hun er det menneske, jeg allerbedst kan lide at være sammen med, og den, jeg er mest mig selv sammen med, skriver hun i avisen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dette må du ikke gøre, når du går i...
bt.dk
Vidne i retten: Sådan opførte Peter...
bt.dk
Sviende beskyldninger mod prins...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx