Af - 07/08-16 19:13

Lindsay Lohan overfaldet af sin forlovede: Han har gjort det mange gange førLindsay Lohan overfaldet af sin forlovede: Han har gjort det mange gange før

Der er kommet billeder frem af det tidligere pars tur til Grækenland.

Bildstrecke im Grossformat »

30-årige Lindsay Lohan er ikke længere sammen med sin forlovede, afslører hun overfor Daily Mail.

For et par uger siden kom det frem, at de to havde problemer, da en video blev delt på de sociale medier, hvor Lindsay Lohan råbte om hjælp, fordi hun var bange for sin daværende forlovede, den 23-årige russer Egor Tarabasov.

Lindsay Lohan i kæmpe drama: Er forlovelsen i fare?
Lindsay Lohan i kæmpe drama: Er forlovelsen i fare?

Nu har nye billeder set dagens lys. Her er det tydeligt, at de to ikke har haft et sundt forhold. På billederne overfalder Egor den amerikanske skuespillerinde på en ferie i Grækenland.

Se billederne af overfaldet her.

Hun fortæller nu til Daily Mail, at det ikke er første gang, at han har slået hende. Men hun har ikke haft lyst til at melde det til politiet, fordi hun tidligere har været i mange problemer med loven.

Lindsay Lohan laver en Medina: - Du er dybt upassende!
Lindsay Lohan laver en Medina: - Du er dybt upassende!

- Jeg laver det her interview nu, fordi jeg frygter for, hvad Egor kan finde på at gøre ved mig eller sig selv, siger en grædende Lindsay Lohan til Daily Mail.

- Det er gået op for mig, at jeg ikke kan blive i et forhold bare for kærlighedens skyld, siger hun.

Lindsay Lohan går stadig med sin forlovelsesring, men har ikke set Egor det sidste stykke tid. Hun har forladt London, hvor parret boede sammen.

Lindsay Lohan viser sin forlovede frem på den røde løber
Lindsay Lohan viser sin forlovede frem på den røde løber

Hun har forsøgt at komme i kontakt med ham, fordi hun gerne vil afslutte forholdet på en ordentlig måde, men hun er ikke nået igennem til Egor.

- Jeg ved godt, at jeg ikke er en engel, men jeg har forsøgt at redde forholdet. Det er op til ham nu. Jeg foreslog, at vi tog i parterapi, men jeg er kommet til det punkt, hvor jeg er nødt til at sætte mig selv og min familie først, siger Lindsay Lohan.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx